Orbán Viktor miniszterelnök VW Transporter típusú kisbuszát ami a Terrorelhárítási Központ tulajdonát képezi, lencsevégre kapták Grazban most Március elején. A fekete kisbuszt Graz egyik előkelő magánklinikájának hátsó, zárt parkolójában kapták lencsevégre. A Privatklinik Kastanienhof magánklinika leginkább ideggyógyászati kezeléseivel vált világhírűvé. Az intézmény a skizofréniától az akut ideggyengeségig bezárólag vállal akár rövid, akár hosszútávú gyógykezelést. Arról, hogy … https://olkt.hu/wp-content/uploads/2018/03/orbc3a1n_busz_graz-1-300x287.jpg

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: Peller Anikó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

82 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Kár, hogy a rendszáma nem látható. Bár ki tudja hányat használ!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bencemacska
Kár, hogy a rendszáma nem látható. Bár ki tudja hányat használ!
nihil
Ennyi.
Ami eddig csak szóbeszéd volt, most bizonyossá vált.
Magyarország miniszterelnöke EGY BOLOND !!!
Hellcat
Már kezdtem örülni, hogy egyértelműen lebukott...de ez így nulla...rendszám nélkül...
peterkelemen
Ez eddig is köztudott volt, hogy egy pszichopata elmeroggyant ül a miniszterelnöki székben. A kérdés az, hogy mikor viszi fizikailag is háborúba az elmeroggyant híveit. Egy biztos ha nyer ha veszít ezt hamartosan megtudjuk, mert hamarosan jön a fizikai erőszak. Magya a magyar ellen fog harcolni és patakokban fog folyni a vér. Ezt csak a naiv emberek nem akarják elhinni, de sajnos ez így lesz.
nihil
orbán hány karaktergyilkosságot hajtatott végre alaptalanul, amivel örökre besározott, és tönkretett embereket, családokat?
Most visszanyalt a fagyi!
Ezt már senki nem vakarja le erről a gennyládáról !!!
Ahhoz meg nem kell egy grazi dilidoki zárójelentése, hogy nyilvánvaló legyen: Magyarország miniszterelnöke EGY BOLOND
mackoka46
Na most úgy néz ki a minielnök, mint akit kezelnek ? Ha övé is a kocsi lehet bőrgyógyászaton volt.A másik pedig neki is lennének személyiségi jogai és emberi méltósága. Még a végén azzal védekezik, hogy büntethetetlen a betegsége miatt.
division
Rendszámtábla nélkül ez csak üres maszlag balliberális módra.
division
Az "elégtételt veszünk majd" az ilyen firkászoknak szólt többek között és nem a választóknak. Úgy legyen!
bencemacska
Van olyan párt, amelyiknek programjában szerepel, hogy képviselő jelölt, ME-jelölt neurológusi javaslattal indulhat? Arra akarok szavazni!
Átvilágítatlan és orvosilag nem megfelelő személy ne is legyen javasolható közhatalmi pozícióba!
quadrocopter
Néhányan itt elég kis pitik ebben a tárgyban, de bdobják az okostojást.

""A NAE-045 forgalmi rendszámú gépjármű nincs a Terrorelhárítási Központ tulajdonában, vagyonkezelésében, a gépjárművet a Terrorelhárítási Központ nem lízingeli és nem bérli" - írta csütörtöki, hivatalos válaszlevelében a szervezet."

Ez még nem annyira, de az alábbi már annyira:

"Mintha nem is létezne
A TEK válasza után sem tudni tehát, hogy kié a kisbusz, amelyet - több közlekedési szabályt is megsértve - Habony Árpád vezetett nemrég, sőt egyre nagyobb a rejtély a jármű körül. Az Origo számolt be arról, hogy a jármű - akárkié legyen is - nem szerepel az Ügyfélkapu járműadatbázisában. A sorrendben közvetlenül előtte lévő rendszám megtalálható, és az utána lévő is, de ez pont nem."

Gyengéknek: az utolsó mondat a lényeg.

A közhiteles nyilvántartásban vajon miért nem található egy forgalomban lévő, hatósági jelzéssel ellátot,t közismert figurák által gyakran használt gépjármű?
division
Több okostojás is van itt akik tudni vélik rendszám nélkül hogy ez kinek az autója.
nihil
@division: 22:50

A karaktergyilkosság lényege, hogy nem feltétlenül kell igaznak lenni.
Rockxy
Rendszám, meg izé...
Ki az a hülye, aki nem látja, hogy a zorbán ott ül a mikróbuszban megbilincselve?
Kell ennél több bizonyíTEK?
tulipan
Mi van? Már NEM csak dilis, ami nap mint nap tapasztalunk, hanem rokkant is???
tudode
Emberileg sajnálatra méltó egy SAJÁT BÖRTÖNÉBE ZÁRT kalózkapitány, kereszt-APÁCSKA , de az országnak BAZI NAGY KÁR az, hogy arányaiban a BUÉK-ra 101 milliárdot költ ki tudja hány EGÉSZSÉGÜGYI INTÉZMÉNYRE, és 92 milliárdot egy kupira, a KALÓZ TV-re.
.
--- Tényleg? Komolyan mondja? Tényleg ennyire hülyének néznek bennünket? Meddig tűritek még ezt?
.
olkt.hu/tenyleg-komolyan-mondja-tenyleg-ennyire-hulyenek-neznek-bennunket-meddig-turitek-meg-ezt/
..
Miért nem tartják ott, ÖN- és KÖZVESZÉLYES!
.
???
cikicakk55
Szerintem Orbán már gyerek korában lett agyilag zokni.Ő maga bevallotta,hogy az apja sokat verte. A fejére mért ütések bizony okozhatják a jelenlegi állapotát.Már elég róta lehet látni mit művel,mikor azt hiszi nem veszi egy kamera sem. Az állandó száj nyalogatás,a nyelve forgatása hol a száján kívül,hol belül,az állandóan zsebre vágott kéz, a nyakkendőhöz kapkodás( egy perc alatt legalább 10x) Nem az a baj,hogy beteg,mert sajnos sok ilyen beteg ember van az országban.Az a baj,hogy egy ilyen komoly beteg ember Magyarország miniszterelnöke.Egy hatalommániás,gondolkodni képtelen ember. Retteg még a saját árnyékától is.Nem véletlen,hogy több TEK-es busz is kell,hisz jó sok ember védi. Már az rengeteg pénzébe került az adófizetőknek,hogy ezt az 50-80 embert kiképezzék. Igazán túladagolhatnák véletlenül. Egy ország lenne hálás egy olyan nővérnek.
kokopelli
@cikicakk55: ..ha már Rómának lehetett egy "Nero"-ja...?
1magyar
Semmit nem bizonyítana még ha rendszám lenne rajta akkor sem, de időpont sem bizonyítható.
Meg egyébként is a gyerekkori traumák sok embernél jelentenek gondokat akkor és később, míg él. De nem azt jelenti, hogy bolond.

A miniszterelnökök sosem egyedül döntenek mindig az ország gazdagjai irányítanak vagy láttuk már, hogy külföldről irányítanak, hogy saját hazájukat tegyék gyarmattá.
Orbán legalább a hazai érdekeket képviseli.
Afra
@1magyar: Te is fiam? Nem szégyen az,főleg,ha megtudod fizetni..
Na jó,egy kicsit kellemetlen,de ebben az országban majdnem mindenkit hülyének néznek...Ahogy téged is...
Pedig még nincs krumpliosztás...
Utolsó mondatodhoz szólva, te tényleg csak 1 magyar vagy...
bencemacska
@Afra: tegnap, 17:36
Csak akkor, ha van legalább 4 gyereke!
nezelodo
@1magyar: tegnap 17:02. Bocsi, Te melyik bolygón éltél az elmúlt tíz évben ahova még a fény és a rádióhullámok sem értek el, csak a kormánypropaganda, hogy ennyire a valóságtól eltérően látod a hazai történéseket?
RonaGyuri
@cikicakk55: lett? eleve így született!=))
komolyra volt némi adottsága és az élete úgy hozta, hogy ebben fejlődött!
RonaGyuri
A dolog Graz-ban nem is igazi újdonság; TEK-est látni arrafelé megszokott dolog! =))
papa.49
@cikicakk55: Volt a napokban egy cikk itt a netten a csuti anyjával, próbáld meg megtalálni, elolvasni, érdemes, sorra derülnek ki a hazugságai !!!
1magyar
@nezelodo: Te meg csak nézelődjél tovább hátha látsz is valamit!
nezelodo
@1magyar: Sajnos látok, még a stadionok sem takarják el pl a bezárt szülészetet itt a térségben a családtámogatás ürügyén, és ettől nem lett kevesebb pl az intézmény hatalmas adóssága sem. Bár az autókereskedő nem panaszkodik, mert a főnök tizmillás autójára azért futotta.. Egyenlőre, két héttel az iskolakezdés előtt a szülőknek sincs fogalma, mi készül ellenük a szept. 1-én életbelépő törvény kapcsán! Végül is mi közük hozzá, nekik csak a gyerekcsinálás a feladatuk a nevelésbe nem lesz beleszólásuk.
tudode
Az egy dolog, hogy HOL KEZELTETI magát ŐFÉLESÉGE, de az csúcs, hogy a gráci számláját is mi fizetjük
.
---- Itt a vége Orbán ámokfutásának – Előkerült a grazi diliház számlája! (Kép a cikkben)
.
olkt.hu/itt-a-vege-orban-amokfutasanak-elokerult-a-grazi-dilihaz-szamlaja-kep-a-cikkben/
.
Legtöbbünket a magánorvosnak kifizetett HÚSZEZER froncsi nyomorba dönt, miközben ŐFÉLESÉGÉNEK nem felel meg a hazai gyógykezelés!
.
A napnál is világosabb, hogy SOKAT AKAR/T a sz...ka, de nem bírja a répácskája
.
www.youtube.com/watch?v=2Js1GmXo0YI
.
Sajnálatra méltó, ha lehámozzuk róla a KÖZJOGI MÉLTÓSÁG álarcát!
1magyar
Azt én sem értem miért nem Mo-on kezelteti magát, hiszen az eü-t ők jónak tartják.
Málna
@nezelodo: Mi készül a szülők ellen, milyen törvényről van szó?
karma1
@Peller Aniko Ancsurkam, legalabb Te ne nezned be ezt a cikket: ez mar tobb mint egy eves, es mar akkor is elegge vitathato volt. Majd ezutan a cikk utan jott egy OLKT-s cikk, amiben egy ALLITOLAG elokerult graz-i szamlat IS bemutatnak,... Naja, amin a vilagon semmi sem volt, raadasul leritt rola, hogy olcso hamisitvany...
Peller Anikó
@karma1: Tudom, én küdtem be 2018. március 25- én, én. Nem baj ha vitatható, tessék vitatni.
karma1
@Peller Anikó: Tudod, baromira orulnek, ha ez a hir tegnapi lenne. Azt se bannam, ha nem lehetne olyan tisztan elolvasni azt a rendszamtablat. ...:o))) Azert remelem, hogy egy csomo ellenzeki paparazzi ott kuksol csore toltott optikaval, derekig a szokokutban...:o))))
nezelodo
@Málna: A törvény a magántanulói státusz címén híresült el, de sok talán még ettől fontosabb eleme is van. Kötelező óvodai életkort is behatároló előírás, a szülő és az óvoda nem szólhat bele az iskolakezdés eltolásába, nem kíváncsiak az óvodapedagógus véleményére. Egy ma még a gyereket sosem látó bizottság dönt róla, hogy a merev iskolakezdési életkort a fejlettségre, egészségi és egyéb állapotára való tekintettel kitolhatják-e pl egy évvel. Nincs meg a háttere a magántanulói kör államiba irányításának, mert ezek egy része magatartás zavaros, eltérő nevelési módszereket igénylő gyerek, nem tudható, honnan lesz szakember ehhez. Aztán van egy kisebb hányad akinek a szülei egyszerűen csak jobb felkészítést szeretnének a gyereknek, mint a fűnyíró elven működő államiban, és esetleg csak heti két három napon. A tantestület, szülői munkaközösség nem szólhat bele a vezetői kinevezésekbe, még a véleményezés is odaveszett. Annyira fosnak az igazgatók, hogy bár a törvény csak szeptember elsején lép hatályba, nem merik a következő évre nyilvántartásba venni a magántanulói beíratásokat. Azt állítják nem tudnak semmit. akadt azért olyan szülő, hogy ne haljon meg ilyen hülyén a pártkatona igazgató, hogy megküldte neki az oktatásért felelős államtitkárral ez ügybe folytatott levelezését, talán eláll a hasmenése. Az viszont biztos, hogy elsejéig tovább húzza az időt, hogy nehogy beírathassák magántanulónak a gyerekeket. A levelezésből az derül ki, hogy teljesen törvényesen be lehet még íratni a következő tanévre a gyereket. Persze ahogy tanul az ember ezeknek a módszereiből, elképzelhető, hogy szóban meg már elrendelték ennek megakadályozását.
nezelodo
@karma1: Nem kell ott kuksolni senkinek, dolgoznak, élnek ott magyarok, jönnek a hírek, néha még a betegszobából is...
Málna
@nezelodo: Kissé korainak tartom a morgolódást, hiszen nem tudunk még szinte semmit. Ha valami engedélyhez kötött, az nem azt jelenti, hogy tilos. Pár éve a kötelező napközit vezették be, aki nem akart, mégsem járt napközibe ezután sem.
nezelodo
@Málna: Ezt a véleményt annak kellene beadni, aki nem érintett és nem jár Canossát csaknem két hónapja.
Ludmilla
@Málna: akinek a szülője kérte,és rugalmas volt az iskolavezetés,ott valóban nem kellett járni..
Ludmilla
@nezelodo: kanosszát járni meg nem kell..
Málna
@nezelodo: Csak a következő tanévtől vezetik be, még nincsenek konkrétumok - szóval én várnék még a pánikolással. Persze, tudom, érintettként sokkal nehezebb türelmesnek lenni. Bár a kötelező tanévkezdést nem látom olyan súlyos, mindent eldöntő kérdésnek, hogy ezért Canossát kellene járni. A magántanulói státusz már komolyabbnak tűnik, de arra meg nincs rálátásom.
nezelodo
@Málna: Már előző évben is magántanuló volt a gyerek. Mégis, mire kellene várni? Arra, hogy szeptembertől már ne lehessen magántanuló, ahol sokkal jobb eredményt ér el mint az anyaiskola diákjai? Vagy költözzenek a határon túlra, hogy jogosult legyen a magántanulói státuszra? Inkább azt kellene kérdezni, erre mért volt szükség? Kóstolgatnak, meddig mehetnek el?
Málna
@nezelodo: Nem tudom, mondom, nem látok rá erre, nem is olvastam utána, a szándékot sem értem. Így nem tudok vitatkozni veled.
nezelodo
@Málna: Na a szülőket sem nagyon kérdezték meg, hogy hogyan képzelik a gyerekeik jövőjét, és azt sem, hogy nekik nem lesz beleszólásuk a gyerekükről hozott hatósági döntésbe így nem csoda, hogy max a magántanulói témában érintett szülők egy része nézett utána mi jön a tanévkezdéskor. Volt már ilyen puccsszerű törvényalkotás, sőt még visszamenőleges is, de pl egy a játékgépekre vonatkozó módosítás annak idején természetesen nem váltott ki nagy érdeklődést, az igazi okát is kevesen tudják.
cikicakk55
@1magyar: tegnap 17:02
Orbán a saját hazájának az érdekeit képviseli? Mióta érdeke a Magyar embereknek,hogy ennyi stadion épüljön,mikor focistából 11 embert nem tudnak össze szedni. Miért érdeke a magyar embereknek,hogy kilátókat építsenek az alföldre? Melyik Magyar ember szeretné,hogy a gyerekei,unokái,esetleg pont a szülei éhezzenek,fázzanak,ne legyen pénzük gyógyszerre? Orbán nem a hazáját képviseli,hanem a saját családi és baráti körét,ami lényegesen kevesebb mint ahány ember él az országban.Mint írtam is,nem az a baj,hogy Orbán beteg,hisz sok ember van az országban aki a gyermekkorban átélt trauma miatt önálló életvitelre alkalmatlan. A gond az,hogy egy ilyen ember képvisel egy országot.lehet,hogy nem egyedül dönt,de az Ő rábólintása kell mindenre. Amint látjuk, Ő mindenre rábólint ami a hatalma megtartására kel,de semmi olyanra nem bólint,ami az emberek életszínvonalát jobbá tenné.
cikicakk55
@papa.49: ma05:34
feltétlen megpróbálom megkeresni. Szerinted az anyja igazat mond benne? Az biztos,hogy az apja sokat verte,mert azt Ő maga is bevallotta. A génjeiben is lehet bőven hiba,mert ott a "Felház" vezető elmeháborodott fia,kit pedig (állítólag) nem vertek gyermek korában,még is fej-fej mellett halad az apjával a totális őrület felé.
papa.49
@cikicakk55: Az anyja azt mondta a férje akkor mikor ez kölök volt nagyon keveset volt otthon, de ez egy hosszú interjú volt rákeresek mert el mentettem, és átküldöm priviben !!!
cikicakk55
@tudode: ma 09:59
Tudod ennél nagyobb beismerés nem is kell arról,hogy Orbán mekkorát hazudott.Ő azzal dicsekszik,hogy a magyar egészségügy és a Magyar orvosok világhírűek.( szerintem a Magyar egészségügy inkább világ hírhedt,a lezüllesztése miatt) Amennyiben tényleg ennyire nagyszerű itthon az orvosi ellátás,Ő miért még is Graz-ban kezelteti magát, azt hiszi,ha arrébb megy a határon túlra nem tudjuk meg,hogy diliházban kezelik? Már rég tudja az ország legnagyobb része,csak a holdudvarnak jó,hogy nem beszámítható.Így mivel alig van észnél,alig van fogalma arról mi is megy körülötte a holdudvar annyit lop és korrumpál amennyit akar. Úgy vannak vele,ha be dől a rendszerük,akkor majd Orbán elviszi a balhét. Az nagyon látszik rajta,hogy gyógyszerrel tudják arra a kis időre még veszi a kamera észnél tartani. Mi lesz,ha már egyik gyógyszer sem hat? ( bár már ott tartanánk)
cikicakk55
@papa.49: Köszi,az jó lenne,mert én próbálkoztam a Googlival,de rengeteg oldalt beadott.nem tudom leszűkíteni a kérdést.Azt írtam be,hogy Orbán Viktor édesanyjával készített interjú Nincs időm ehhez,hogy mindbe bele olvassak. Sajnos erősen behatárolt a interneten töltött időm.
papa.49
@cikicakk55: A cím, és a megjelenési helye átment priviben.
Ludmilla
@nezelodo: most olvastam a Magyar Nemzetben,hogy idén még megmarad a magántanulói státusz
1magyar
@cikicakk55: úgy gondoltam,hogy a hazai gazdagok érdekeit képviseli nem a külföldi multikét, az ellenzék meg igen.
libellle
A foto és a cikk 2018 März 25-én készült. persze ettöl még lehet, söt biztos is, hogy Magyarországot egy elmebeteg terrorizálja családjával együtt.
libellle
@cikicakk55: Egy német kutato professort meghivtak Magyarországra, hogy megmustassák apéldás egészségügyet. Nem akarom leirni ide hogy miket mondott a professor de a lényeg az volt, hogy Magyarország 50 évre le van maradva és ott a gyogyitás ugy folyik, hogy olyan gyogyszereket irnak fel ami megöli a patienst
kolnidre
@reagens: Azért én a ribanc anyámat a helyedben megismerném!
Afra
@mackoka46: Grazban,bőrgyógyászaton...Annyira vicces vagy...Én meg Amerikában mosatom ki a fülem.. Atyaisten...
Afra
@reagens: A kormány autóján?Téged vett fel écsanyáddal a sofőr a rimánkodásotokra,,mert kevés volt az aznapi bevétel a kanyarban,... Te kis amnéziás...
nezelodo
@Ludmilla: Igen azokat akiknek a regisztrációját befogadja az anyaiskola. Csakhogy elpanamázzák, időhúzással túllépetik a határidőt. A jó pártkatonák megoldják. Ezek a saját törvényeiket is sorozatosan megszegik, "mert mi ezt is megtehetjük". Nem egy példa van rá. Miért a babaváró hitelbe is benne van, mindenki igénybe veheti aki bizonyos munkaviszonnyal bír, de a táppénz ugye nem ér. Márpedig nagy pocakkel nehéz a kütyügyár szalagja mellet, vagy a multi varrógépe mellett ülni. Hát marad a szokásos táppénz, ami a szuper hitelnél kizáró ok...Ügyes...
reagens
@kolnidre: Hát nem tudom, de nem szép, hogy anyádat ribancozod. Igaz a te magánügyed de árulkodó.
Csizmás Kond
...idegklinika...na mi is az gyerekek ?...mert ahogy látom az elme sokaknál nem a legmegfelelőbben működik...de amúgy is az ilyen cikkek a hülyébbeknek szól, akiknek mindegy hogy ideg vagy elme...
nezelodo
@bakcsubakka: Miért ez a Tibi is propellernyelvű?
karma1
@papa.49: Papuskam, ezt az interjut atkuldhetned nekem is, amit cikicakknak... En sem olvastam...:) Koszi..:)
tulipan
@nihil: Igazad van!
orbán hány karaktergyilkosságot hajtatott végre alaptalanul, amivel örökre besározott, és tönkretett embereket, családokat?
Most visszanyalt a fagyi!
Ezt már senki nem vakarja le erről a gennyládáról !!!
Ahhoz meg nem kell egy grazi dilidoki zárójelentése, hogy nyilvánvaló legyen: Magyarország miniszterelnöke EGY BOLOND
reagens
@bakcsubakka: Úgy gondolod, hogy humoros vagy? Sokakat megtévesztett már az elmebetegség.
tulipan
@reagens: Miért? Te talán úgy gondolod, hogy humoros vagy? Sokakat megtévesztett már az a narancsos, eszement elmebetegség!
reagens
@tulipan: Nem beszélgetek veled. Szint alatti vagy.
tudode
Nem lehet olyan nagy baj, hiszen
.
--- Kísérleti nyulakká tették az akadémikusokat – Orbán Viktor átvette az irányítást a tudományban is
.
168ora.hu/itthon/mta-atalakitas-maroth-miklos-tudomany-orban-kormany-172575
.
Előfordulhat, hogy a GRÁCIA a belátási képesség hiányával "is" szenved azzal, hogy BENYALTÁK a TUDOMÁNYT "is" egy ringyi, rongyi PUBLIKÁCIÓ nélkül!
.
Megjegyezve, hogy
,
------ Orbán már nem az innovációban látja a jövőt
.
444.hu/2016/04/26/orban-mar-nem-az-innovacioban-latja-a-jovot
.
Nesze neked IV. ipari forradalom, van helyette FÜLKEFORRADALOM!
cikicakk55
tegnap: 06:58
Ez igen! Remélem eljutott ez is a csuti redvás fülébe.Nem tudom mennyi Székely gondolkozhat így,de remélem egyre több.Örülök,hogy Végre a Romániában élő Magyarok is megértik,hogy attól,mert a Fideszre szavaznak nekük nem lesz sem jobb sem rosszabb.Sajnálom,hogy Erdély már nem tartozik Magyarországhoz,mert gyönyörű hely,igaz én csak filmen és képeken láttam. Mivel már nem Magyarország része,így a magyar kormánynak semmi joga bár mivel is befolyásolni a Román népet.Nekik van saját Miniszterelnökük akik vagy épp olyan aljadék mint a mienk,vagy az övéké a népre,köztük a Magyar kötődésű de már Román állampolgárokra is gondol.
Peller Anikó
@cikicakk55: "Tudnod kell, hogy bár sokan beveszik a mézes-mázas dumád, a legtöbben tudjuk, hogy csak szavazatszerzésre kellünk. Azért, hogy te az otthonodban stabilizáld a hatalmad. Nagyon kibuktam, amikor szavazati joggal ruházott fel a tetű, szemét, számító kormányod, de már csak azért is elmegyek, hogy ellened tegyem le a voksom."

Szép is lenne ha a románok okosabbak lennének minta magyarok alja, de ha mindenki a tetvek ellen szavazna akkor a levélszavazatok összeszámlálása után azért csak kijönne egy 98 % -os elsöprő ógeci siker.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.