"A nőkkel egyenjogúnak tekintjük magunkat, és mindig megadjuk a nekik kijáró tiszteletet, sőt, valamivel többet is, mint ami kijár. Ez az európai kultúra sarokköve. " – ezt mondta Orbán Viktor vasárnap reggeli rádióinterjújában.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ennyi jút

bár a mondat első fele kétség kívül színtiszta hazugság, de a második az igazán felháborító, ha még van energiánk Orbán ocsmányságain háborogni

Népünk szemefénye, a daliás jó-megjelenésű félisten – miközben újabb 2/3-ban álmodozik a köz-rádióban kijelentette „A nőkkel egyenjogúnak tekintjük magunkat, és mindig megadjuk a nekik kijáró tiszteletet, sőt, valamivel többet is, mint ami kijár.”, amihez még hozzátette „Ez az európai kultúra sarokköve”! Ez utóbbi akkora baromság, hogy ezzel foglalkozni sem érdemes, s nem csak azért, mert ez a retardált barom nem is tudja, hogy mi fán terem az európai, a kultúra és sarokkő!
Nos a mondatnál maradva, s elegánsan túllépve a magyar nyelv logikája elleni merényleten (tudom, tudom feléjük az unortodox logika a trendi), sőt nem elmélázva a kinek mi jár érdekességén, az igazán izgalmas kérdés az lehetne, hogy: mi és mennyi járna? =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.