Úgy volt, hogy Orbán Viktor és Németh Szilárd adja át ünnepélyesen hétfő reggel a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház „egy kis darabját” az Együtt információi szerint, ezért az ellenzéki párt tagjai a kapuban várták a kormányfőt. Végül csak Németh Szilárd jött el az avatásra.

Juhász Péterék várták Orbánt a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórháznál, de ő nem jött el

Juhász Péter, az Együtt elnöke beszédet mond a párt megemlékezésén a fővárosi H13 Rendezvényközpontban a március 15-i nemzeti ünnep előestéjén, 2018. március 14-én. MTI Fotó: Máthé Zoltán

Juhász Péter elnök élő videóban tudósította Facebook oldalán, ahogy megpróbálták elküldeni őket, miközben Szigetvári Viktorral és a többi együttes aktivistával nagy betűkkel felfújták egészségüggyel kapcsolatos megjegyzéseiket a kórház bejáratához. Itt a videó a hétfő reggeli akcióról: 

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

amaramaistanna
@Perwool: Nyilván még nem utalták be, pedig szívesen elkísérném, néha még dunsztost is vinnék neki, csak azért, hogy megnézzem, hogy ott van-e még.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
amaramaistanna
@cikicakk55: Nem naivitás, hanem üldözés...Orbán ment volna, ha csak hívők, esetleg ovisok várják...
verőce21
@Peller Anikó: (15:32) Pont a kórházakat akarom/akarjuk bezárni, te marha! Ha jobban átnézem majd a listát, lehet, hogy többet is mint ötven darabot. Ezek a négy-alapszakmás gagyi kórházak csak sokba kerülnek a járulékfizetőknek, de azok csak továbbküldő intézmények. Azokban nem gyógyítanak meg senkit, púp az egészségügy hátán. Lerobbantak, fejleszthetetlenek, elavultak, nem serkentik az orvosokat továbbképzésre, nem lehet mindegyiket korszerű diagnosztikai berendezésekkel (MR, CT, SPECT-Ct, stb.)felszerelni, mit akarsz még hallani róluk?
Csak viszik fölöslegesen a pénzt, a betegeket továbbküldik, megnőnek a betegutak, lerabolják a HBCS pontokat, a nagykórházak pedig emiatt 65-70%-on ketyegnek, a teljesítmény volumenkorlát miatt. Azért van sok beteg, mert sok a kórház és csak küldözgetik a betegeket ide-oda. Még 50 intézmény bezárása is sokat segítene az egészségügyön, de még jobb lenne 60 db a 143-ból, egy csapásra megszűnnének a várólisták pl.

Az ápolási intézményekre ugyanakkor egyre nagyobb szükség van, az elöregedett, egyedülmaradó lakosság miatt. Erre a célra kiválóan alkalmas lesz az az 50-60 intézmény, amiből még több is elkelne, állami finanszírozással, benne állandó orvosi, ápolói felügyelettel, vizsgálókkal, diétás konyhákkal, stb.
Sajnos a barátom, a volt eü. államtitkár Z.Gábor belebetegedett a nagypolitikába - most pacemaker-rel él -, pedig bíztunk benne, hogy végigviszi.

Szerintem meg az az idiótamarha, aki egy országrontó bukott miniszterelnök mélydékás szekerét tolja. :)
Desischado
Jó a videó, a kórházi emberek tuti, fideszesek. Juhász Péter megint megmutatta a frankót!
tudode
Az "un" .. S Ü R G Ő S S É G I J Ü K .. olyan, mint a halottnak a csók, mert még a félhótak ELOSZTÓHELYEKÉNT működnek, az osztály, és a sürgősségi között rohangáló orvossal!
.
Volt benne részem 2 évvel ezelőtt SÚLYOS DIAGNÓZISSAL de féltizenegytől éjfélig, a diagnózis megállapításáig, majd hajnal 4-kor foglalhattam el a betegágyamat a körzetileg illetékes, romhalmaz kórházban, ahol ez sem volt, az sem volt, be kellett szereztetnem ezt, azt, amazt, nem a személyzet hibájából! KELL A LÓVÉ A GAZDI JÁTÉKAIRA!
.
Ötös találata van annak (az élete), aki TÚLÉLI az NÉPKÓRHÁZAIKAT!
.
NEM "EZEK", az elhivatottság tartja "egybe" az országot minden szinten, miközben a "falusi gyerekek" U R I Z Á L N A K, és ezerrel fényezik a NINCS MIT!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.