Egyéni képviselőjelöltként indul Szabó Tünde sportért felelős államtitkár a 2018-as parlamenti választáson, az olimpiai, világ- és Európa-bajnoki ezüstérmes egykori úszó Nyíregyházán indul, természetesen a Fidesz színeiben – írja a Helyi Válasz. Amikor Szabó Tündét, a Magyar Úszószövetség főtitkárát-alelnökét 2015. szeptember 11-én Balog Zoltán miniszter sportért felelős államtitkárnak kérte fel a honvédelmi miniszterré kinevezett Simicskó István utódjának, a …

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
Amikor azok a képek felkerültek akkor nem tiltakozott? Most mire föl. Bárki megláthatta. Akkor kellett volna arra gondolni, hogy egyszer az talán nem lesz jó. Szóval, inkább hallgasson. Szerintem. A világ már csak ilyen ronda.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Playboy által közölt képekért tudtommal fizetnek is, azokat nem titokban, paparazzók készítették.
Szemrehányást csak magának tehet. Le kellene venni az álarcot, ahogy annak idején a bugyijával tette. Kis szende szűz.
www.blikk.hu/aktualis/politika/levetkozott-a-playboynak-orbanek-allamtitkara/dw8xhw3
Levetkőzött a Playboynak Orbánék államtitkára. Magyarországon az államtitkároknak és a vezető politikusoknak nem kell sem erkölcsi bizonyítvány, se büntetlen előélet, se megfelelő iskolai végzettség, se nyelvtudás, se tapasztalat. Ebbe ő is belefér. Hiszen nyelvében él a nemzet, de nyelvével még senki sem nemzett.
Eladott Ország
Ez a gyors karrier, a tipikus esete annak, amikor egy olimpikon, nemcsak az agyát ,hanem a kis agyát is használja, ami alul van, ahhoz hogy sikeres karriert fusson be ! Ezzel nem is lenne semmi baj, csakhogy mind ezt teszi -ellenünk, a hatalom által már csak rabszolgáknak tekintett "NÉPPEL" !
img23.imagevenue.com/img.php?image=63728_1_123_1193lo.JPG
img2130.imagevenue.com/img.php?image=63757_5_123_1093lo.JPG
img2130.imagevenue.com/img.php?image=63757_5_123_1093lo.JPG
advocat
Kedves Asszonyom! Az bizony megjelent. Mivel fenyegetőzik? Láttam. És??? Még egyet megnéznék. Viktort. Csak úgy.
advocat
És a 15 év meglátszik! Arcban is. Nehéz a politikusi pálya.
human
Kár beleállnia. A képek jók. Vállalhatta volna, hogy régen levetkőzött és ezzel le is zárhatta volna a történetet. De ha ebbe beleáll akkor ne lepődjön meg ha jönnek a kérdések. Például mikor felkérték államtitkárnak miért nem közölte, hogy mivel támadások érhetik a képek miatt, nem vállalja el?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.