Erkölcsi kötelességünk kiállni egy olyan Magyarország és Európa mellett, ahol a zsidók és a keresztények félelem nélkül élhetnek és gyakorolhatják vallásukat – jelentette ki a miniszterelnök hétfőn Szabadkán.

Orbán: olyan Európa és Magyarország kell, ahol a zsidók és a keresztények békében élhetnek

Orbán Viktor miniszterelnök beszédet mond a felújított szabadkai zsinagóga avatásán 2018. március 26-án. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

A kormányfő Aleksandar Vucic szerb elnökkel közösen felavatta a felújított szabadkai zsinagógát, és az ünnepségen beszédében kiemelte: ma olyan időket élünk, amikor "a múlt kaput nyit a közös jövőre", és ennek a jövőnek azt kell jelentenie, hogy a magyarok, a szerbek és a zsidók békében és biztonságban élhetnek együtt. Ez a jövő már elkezdődött, "a magyarok és a szerbek közösen írják" – fogalmazott.

Orbán Viktor hangsúlyozta: a zsinagóga átadása üzenet, hogy ilyen az a világ, az az Európa, amelyben élni akarunk, amelyet képviselünk és amelyet meg is tudunk védeni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Kedves vallásos hölgyek és urak! Fogjatok össze, mert élethalál harc van! Támadnak a zsidók és a muszlimok. Orbán Viktor maga a kereszténység. Ha továbbra is meg akarjátok tartani a vallásotokat, akkor szavazzatok Orbán Viktorra, különben mindmeghalunk. Sorost leszarjuk, a magyarokat, a zsidókat is leszarjuk, az örök hatalmat nem szarjuk le. Orbán nem antiszemita, nem vallásos, nem elkötelezetten jobboldali, hanem vérgeci.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Grafix69
Olyan Európa és olyan Magyarország kell a jövőben ahol békében élhetnek a gáz szerelők, a Tiborcok ,a Kósák és Garancsik , ahol nem kell attól tartani, hogy újságírók zaklatják kérdéseikkel a nemzeti magyarokat és ahol nem ítélik el a tolvajokat és gyilkosokat , olyan kell. Olyan ország ahol évente vagy akár hetente változtathatnak ideológiát annak érdekében ,hogy szabadon rabolhassák ki a saját népüket kiket jobbágy sorba hajtottak .
justhpeter
Hiába na ! Ha valaki mindenhez (is) ért, az minden pofázik valamit. Rend szerint baromságot.
Zeta
Azzal a Vuciccsal, aki csak politikai okokból tűri el a magyarokat. Mire a magyarok ezt észreveszik, már nemlesznek! Vajon a hívek mért zsidóznak olyan rettenetesen? Mikor ezt hallja mért nem áll ki a hazai zsidóság mellett? Vagy annak nincs visszhangja a Kárpatok alatt?
tudode
Csak nem gyónta meg a .. c s a l á d i ... F E L H Á Z B A N ..a briliáns uszító HADJÁRATÁT, hogy arról álmodik, hogy
.
olyan Európa és Magyarország kell, ahol a zsidók és a keresztények békében élhetnek, miután
azt álmodta az általa SZÍTOTT HIDEGHÁBORÚBAN, abban, ahol EMBER EMBER FARKASA LETT!
.
Ezeért az óhajáért még... v e z e k e l n i e ... kell valahol, nem a KÁRPÁTOK a VOLGA MENTÉN!
Eladott Ország
nepszava.us/orban-gestapo-kalapja/
Orbán Gestapo kalapja. Ez a kalap ijesztő. Szerencsére az interneten rábukkantunk a rossz érzés okára és a hasonlóság tárgyára. Itt alul látható, kik viseltek ilyen kalapot. A képen a Gestapo civilruhás ügynökei láthatók 1945-ben.
upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/b4/Gestapomen_following_the_white_buses.jpg
Gestapo ügynökök egymás közt.
kulabombaafityiszre
"Orbán: olyan Európa és Magyarország kell, ahol a zsidók és a keresztények békében élhetnek"
Ja.Soros lista.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.