Czeglédy Csabának nagy szerepe volt abban, hogy Gyurcsány Ferenc 2004-ben hatalomra kerülhetett – állította Zuschlag János a PestiSrácoknak adott interjújában. A portál felidézte: 2003-ban Vas megyében fiktív belépési nyilatkozatokkal duzzasztották fel az MSZP egyik ifjúsági szervezetét, a Fibiszt, ami belső botrányhoz, végül rendőrségi eljáráshoz vezetett. Ennek során kiderült, hogy 2002-től folyamatosan hoztak létre fiktív civil …

Forrás: magyaridok.hu
Feltöltő: Csizmás Kond
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Előszedték megint ezt a kis patkányt...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@bencemacska: ok.én nem gyüjtöttem,csak rémlett,hogy Gyurcsány csak valamikor 2007 táján lett az mszp-ben elnök.És aztán arról is lemondott 2009-ben.Várom .
Perwool
@kereső: Zuschlag, annyira hiteles, mint egy kínai Adidas cipő!
kereső
@Perwool: de úgy látszik,hogy a kihordási ideje mindaddig tart,amig a fidesznek szüksége van rá.De,hogy milyen orrfacsaró bűzt árasztanak ezek együtt.Észre vehető,hogy szar alapanyagból van mindkettő.
Csizmás Kond
@Perwool: ...na de amikor elítélték azért amiért, te kinek a pártján is álltál ?
bencemacska
@kereső: ma, 18:14
Elnézést, de kicsit összesűrűsödtek a dolgaim!
A Zuschlag anyagok meg ki vannak gyomlálva. Egészen ártatlan báránnyá mossák lassan.
Az még elérhető, hogy a 2010-es választások után enyhítették büntetését 8 és félévről 6 évre, 2013-ban szabadult, a választások előtt jelent meg a "hirhedt" könyve.
Most valószínű - de nem biztos - előzetesben van. Ezért azt mondja a magyar időknek, amit a szájába adnak!!!
Keményebb ügyben is "felhasználják":
index.hu/belfold/2018/valasztas/2018/03/26/valasztasi_kampany_percrol_percre_marcius_26/zuschlaggal_es_egy_vedett_tanuval_megy_a_gyurcsany-czegledy-kesz_trio_ellen_a_pesti_sracok/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.