"Szeretnénk tiszta lapokkal játszani, és azzal is játszunk" A brüsszeli EU-csúcs miatt Orbán Viktor szokásos pénteki rádióinterjúja vasárnapra tolódott. A miniszterelnök a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában mondta fel a szokásos mantrákat. De inkább úgy fogalmaznék, hogy telehazudta a mikrofont. Nézzük néhány gondolatát. „Brüsszelből az az utasítás érkezett ide is, amit a magyar ellenzék be is tart, hogy a migrációról nem lehet beszélni. Mindenről beszélnek, de a magyar nemzet előtt álló legfontosabb kérdésről, ami a magyar emberek leginkább húsbavágó kihívása, a migráció, arról nem.“ Orbán szerint cenzúrázzák nyugaton a témát, sőt, már az internetet is: “Videókat vetetnek le, töröltetnek,” Azért ahhoz nem kell doktori, hogy érezzük, Orbánnak ez a gondolata egy ordas nagy sarkítás, mi több, kamu. Az ellenzéki pártok mindegyikének megvan a véleménye a migrációról, és gyakorlatilag mind el is mondja, hogy nem akar kerítést bontani, viszont szerintük – és szerintünk...

Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Az egyik Orbán tudja, hogy miket hazudozik a másik Orbán?
Skizofréneknél nem mindegy...
RonaGyuri
miért volt már olyan mikor nem ezt tette???
Nessy
Érdekes, az embereket elsősorban az egészségügy, az oktatás, a megélhetés érdekli, aztán majd páran megemlítik a migráncsokat!
Nem egy felmérés bizonyítja. Jó, Orbánt a tények érdeklik a legkevésbé!
Ő az agymacskájával van elfoglalva éjjel, nappal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.