Londonban, a Canary Wharf-on fut egy fényreklám arról, hogyan is szárnyalt Orbán Viktor barátjai és üzleti köre. A Zoom vette észre Szabó Róbert Facebook-oldalán a videót, amit mi is beillesztettünk. A fényreklám a Reuters hosszú tényfeltáró cikkére hívja fel a figyelmet, ami arról szól, hogy 2010 óta hogyan gyarapodott a miniszterelnök köre. A cikk tíz üzletembert – közte Mészáros Lőrinc és Tiborcz István –és a hozzájuk köthető cégeket vizsgálta meg, arra jutott ezek után a Reuters, hogy 2010 óta 8 milliárd dollárnak megfelelő forint értékben nyertek a közbeszerzéseken. „Hogyan fogják Európa adófizetői finanszírozni Orbán Viktor barátait és családját" REUTERS. Canary Wharf, London

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Így szárnyalt Orbán Viktor barátjai és üzleti köre. Azt fogják erre mondani a fidesz fiúk, hogy London beavatkozik a választásokba! ))
Manhattan
Így szárnyalt Orbán Viktor barátjai és üzleti köre. Azt fogják erre mondani a fidesz fiúk, hogy London beavatkozik a választásokba! ))
Clavigo
Hírünk a világban...Büszke és erős. ,,oszt jó napot.
RonaGyuri
@Manhattan: pontosan, legfeljebb hozzáfűzik, hogy a Soros bérenc London! =))
bakegya
Sokkal többet lopott csalt,sikkasztott a kancigány-aztán BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNT A VÁLASZÓINAK IS-
egyvandor
A holnapi nap kérdése. Vajon Gorbán az összelopott pénzből le tudja-e fizetni a magyar választókat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.