Miközben Polt Péter szerint „valódi nyomozást” folytatnak az Orbán Viktor családjáig érő Elios-ügyben, az állami szervek nem rokkannak bele az ügy feltárását érintő igyekezetbe reagált a legfőbb ügyész nyilatkozatára dr. Tóth Bertalan, a szocialisták frakcióvezetője. Egy hónapig tartott, amíg a posta eljuttatta a kalocsai közvilágítási beruházás ügyében indított EUTAF vizsgálatra vonatkozó közérdekű adatigénylésemet a Kossuth Lajos térről a Kálmán Imre utcába (távolság: kb. 300 méter) – írja dr. Tóth Bertalan. Íme a levél Hogy a Magyar Posta volt-e ilyen lassú, vagy az EUTAF nem volt hajlandó hetekig átvenni a levelet, nem tudom. De az biztos, hogy ezért is kell változás április 8-án…

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Nem kérdés! Hazudik a Legfőbb Bűnügyészség vezetője!
quadrocopter
Nem kérdés! Hazudik a Legfőbb Bűnügyészség vezetője!
peterkelemen
Van olyan fideSS geci amelyik nem hazudik? Mind hazudik Orbánnal az élükön.
kissé felnőttem
Emberek ! Isten malmai lassan őrölnek a mostani mitől lenne gyorsabb behuzott kézifékkel ne próbálj előzni mert nem éled tul, meg a félbetétek sem + a tőbbi kellékről nem szólva. a pont meg a mondat végén kinek kinek.Amit tudokVÉGE lesz ma nem holnap sem de hamarosan.
nyanya001
Mint a vízfolyás. Gerinctelenül, szemrebbenés nélkül.
Rendszerszintű maffia.
RonaGyuri
a cím hibás , a kérdőjel teljesen felesleges! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.