Miniszter Flóri titka: Börtönből a parlamentbe! Milliárdokat tüntet el, a fél élete államtitok, mégis befutó a Fidesznél. Miért kell Orbánnak Farkas Flórián? Börtöntöltelékekből áll össze az Orbán-maffia.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Nem azzal a csóró cigánnyal van gond, amelyik 50 kiló fát lop, hogy meg ne fagyjon, hanem az ilyen bűnöző Gangesz-iszappal!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@cikicakk55: Nincs mit örülök, hogy itt vagy köztünk ...
magyarbakancs
"Börtönből a Parlamentbe, avagy miért fontos Orbánnak Farkas Flórián?"
Mert mind a kettő !!Dikma,
magyarbakancs
Mert amit lenyúlt Farkas abból kapott Orbán is.
cikicakk55
Nagyon szeretem a Propit. Örülök,hogy közöttetek lehetek. Már lassan 2 éve,hogy szinte amint tehetem ide lépek be.Van mikor csak a telefonomról,van,hogy a gépről,de ha csak egy nap kimarad már hiányzik. Az az igazság,hogy legtöbbször a cikkeket el sem olvasom,elég a címe,hogy tudjam miről szól.Sokkal inkább a "virtuális" barátok véleménye érdekel. Nagyon jó,hogy itt még a különböző véleményen lévő emberek többsége is megtartja azt a szintet,ami nem megy át személyes sértegetésbe. Nem mondom,hogy nem fordul elő,de itt igen ritka. Akik rendszeresen írnak,szinte már az életem részesei lettek,anélkül,hogy tudnám ki,hogy is néz ki. Még is közelebb álltok hozzám,mint sok személyesen is ismert ember. Remélem a propit nem éri utol a kormány mocskos keze. Szerencsére a cikkek miatt nem köthetnek beléjük,mert van kormány oldali cikk és van ellenzéki cikk is.Nem lehet egyoldalúsággal vádolni az ide író újságírókat. Az persze feltűnt,hogy sokkal több az Orbán ellenes,mint az Orbán imádó. fentebb,ahol már facebook is jelen van,sokkal több az Orbán hívő. Flórit meg remélem egy zárkába csukják majd a csutival.
papa.49
@staro2: Még a Gangesz partjáról )))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.