Foci mindenek felett: már 20 milliárdot költöttek Orbánék a határon túl https://mfor.hu/cikkek/makro/Foci_mindenek_felett__2_ev_alatt_20_milliardot_koltottek_Orbanek_a_hataron_tul.html Az anyasági támogatás után a babakötvényt is megkaphatják a határon túli magyarok http://felvidek.ma/2017/10/az-anyasagi-tamogatas-utan-a-babakotvenyt-is-megkaphatjak-a-hataron-tuli-magyarok/ 150 milliárdos támogatás a határon túli magyaroknak http://www.origo.hu/gazdasag/20170317-eloszor-rendeztek-karpat-medencei-gazdasagi-konferenciat.html 27 milliárd forint jutott az Erdélyi Református Egyházkerületnek http://karpathir.com/2018/01/10/celtalanul-osztogatta-a-tamogatast-a-kormany-a-hataron-tuli-magyarok-szervezeteinek/ Több, mint félmilliárd támogatás a határon túli falugazdász hálózatnak https://www.hirado.hu/kulfold/cikk/2018/01/12/magyar-tamogatas-a-hataron-tuli-falugazdasz-halozatnak/ Köldökzsinór program indult a határon túli családok támogatására...

Forrás: justpaste.it
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zeta
Szeretem a testverem gyermekeit, a szomszédét, de ha az enyém éhezik , fázik, addig senkineksem adok, míg ő nincs jól. Nem ítélem halálra senki miatt!
Borsodi
@peterkelemen:Madarat tolláról, embert barátjáról! Az is féreg aki a saját népe ellen tesz! Inkább nevezzük hazaárulónak..
Mit várunk tőlük program,tovább gazdagodni,kisemmizni kiszolgáltatottá tenni az embereket,uralni az országot.Oroszokat behozni Putyin mögé bújni hitelesek házát.államosítani elvenni.egypárt rendszert,.El lehetetleníteni a fiatalok jövőjét is. Ha ez kell szavazzanak rájuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.