Orbán Viktor hétfőn vajdasági látogatása során exkluzív interjút adott a Pannon RTV-nek. Az MTI szemléjéből most a miniszterelnök legerősebb gondolatait ragadtuk ki: „a magyar veszélyeztetett fajta, olyan közösség vagyunk, hogy ha egy-egy választást elszúrunk, abból nagy baj tud keletkezni”;

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
@Commenter: Mi bajod a rasszizmussal??? A természet alkotta,csak ti hülye libsik,gyártottatok hozzá egy nektek tetsző ideológiát!!! pedig a tények makacs dolgok...ha egy csepp nyálból meg lehet állapítani az ember "fajtáját" /néger,arab,latin,stb.../ akkor bizony létezik a különbség,bármennyire is nem tetszik nektek!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@Pálinkás Pál: Az a bajom amit leírtam, de én örülök, hogy neked semmi bajod vele. Sokféle vélemény létezik.
Pálinkás Pál
@Commenter: Bizony...és ha nem egyezik a tiétekkel ,akkor gyorsan előkapjátok a náci sablont...pedig legtöbbeteknek fingja sincs a dologról!!!
Commenter
@Pálinkás Pál: ez van: mások migráns sablont, a komcsi sablont, a stb. sablont...
kereső
@Commenter: Igazad van.Hogy merem én az "igaz magyarok" által magyarságomból kitagadott
észrevenni,hogy a "magyar" még magyarul se tud.Tényleg nem vagyok normális,hogy még szóvá is teszem.Ezen spontán "exluziv" interjú közben egyetlen irástudó ujságiró sem volt,aki megkérdezte volna a fényes tekintetű egyélőtől,hogy most a kuvasz fajta kutyájáról beszél-e,vagy a magyar emberekről.
silber13
@durbincs: Befejezte a beteges szövegelését vén buzeráns pakulár? Takarodjon a okonsága közé a disznóólba! Ott a helye:-))
silber13
@durbincs: Befejezte a beteges szövegelését vén buzeráns pakulár? Takarodjon a okonsága közé a disznóólba! Ott a helye:-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.