Minden jel arra mutat, hogy a Soros-hálózat már lakásokat keres a migránsok betelepítéséhez – mondta Tuzson Bence államtitkár sajtótájékoztatóján.  A Helsinki Bizottság már az esemény előtt cáfolta, hogy ilyenről szó lenne.

Minden jel arra mutat, hogy a Soros-hálózat már lakásokat keres a migránsok betelepítéséhez – mondta Tuzson Bence kormányzati kommunikációért felelős államtitkár keddi sajtótájékoztatóján.

Úgy tartott sajtótájékoztatót a kormány a Helsinki Bizottságról, hogy az már előre cáfolt

Fotó: tuzsonbence.hu

Az államtitkár egy közérdekű adatkérésről szóló dokumentumot mutatott be, amelyben elmondása szerint a Helsinki Bizottság egyik munkatársa az üresen álló, állami tulajdonba került budapesti lakások listáját kérte ki.

Tuzson Bence ugyanakkor kijelentette: a magyar kormány nem adja ki ezt a listát, és áll minden fajta bírósági eljárás elé.

Azt várjuk a bírósági eljárástól, hogy nyilvánvalóvá fog válni, amit egyébként már amúgy is tudunk és sejtünk, hogy a Helsinki Bizottságnak egyértelmű célja az, hogy a migránsokat betelepítse Magyarországra és ehhez a megfelelő ingatlanokat is megkeresse

- tette hozzá az MTI híre szerint.

A Magyar Helsinki Bizottság már a sajtótájékoztató előtt bő háromnegyed órával az alábbi közleményt adta ki az Index cikke szerint:

A Magyar Helsinki Bizottság nem tart sajtótájékoztatót arról, hogy nem kérte ki a kormánytól az állami tulajdonú lakások listáját. Pedig az az igazság, hogy tényleg nem kérte ki.

(MTI, Index)

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Úgy néz ki a Helsinki Bizottság nem eléggé radikális a kormány számára, hát gyártanak álhírt, hogy azzá tegyék.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cikicakk55
Na persze! A Helsinki bizottságot csak a BUDAPEST-it üres ingatlanok érdeklik! Vidéki városok üres ingatlanjai egyáltalán számba sem jöhet Helsinkinek? Ne talán tán nem arról van szó,hogy a budapesti ingatlanok a leg értékesebbek,mindegy melyik kerületben vannak és arra a Fidesz vezérei vetettek szemet.Itt Hódmezővásárhelyen már egy 1,5 szobás panelt 6 millióért lehet kapni.Édesanyám a IX. kerületben élt és ott is a leglepusztultabb részen. Pestiek biztos tudják,a Haller utca,Mester utca környékén, a Drégely utcában.Na az egy körfolyosós több mint 100 éves bérház.Már húsz éve a két lépcsőház és a körfolyosók is vastag oszlopokkal vannak alátámasztva. Legtöbb lakásban még fűtés és wc sincs,még is 5-8 millió forint egy ilyen lakás. El tudom képzelni,hogy egy normálisabb kerületben mennyibe kerülnek a lakások és a kertes házak. Kizártnak tartom,hogy Helsinki ha be is akarna telepíteni ide Migriket,pont Budapestre rakná mindet és még ki is glancolná nekik a lakásokat. Szerintem egy migráns sem akar ide jönni,még akkor sem ha kapna lakást,mert azt fenn is kell tartani,annak rezsije van és meg is kéne élni valamiből. A mi Perui Indiánjaink egyesével vadásznák le,azt a családot akinek havonta több szociális juttatás járna mint nekik.
F_Viktor
@cikicakk55: Pesten nagyon vesztésre áll a fityesz, most tettek egy próbát, hátha ott is hat a félelemkeltés.
Őcsényben, Pálmajoron (ahová csak a lokál, meg a ripost jut el) biztosan nagyobb sikerrel járnának!
nezelodo
@F_Viktor: Ezt a Lokált csak a rossz híréről ismertem eddig, most meg tömködik a postaládánkba, és az egészben a szélhámos fideszes jelöltet fényezik, pedig itt már ismerik ezt a nagy arcú szélhámozó import fajtát.
cikicakk55
@F_Viktor: Vidéken meg úgy érzik az emberek,hogy Budapesten van a legtöbb esélye nyerni a Fidesznek.Szerintem,(legalább is Hódmezővásárhelyen úgy látom,hogy azok az emberek,akiknek nincs internetük,vagy csak a királyi tv-t tudják nézni,már azoknál sem jön be a Fidesz parasztvakítása. Egy ideig lehetett az embereket riogatni,sokkolni a migránsokkal. Ugye,2015-ben dőlt az erőszakos bevándorlókról szóló hírtömeg minden csatornából. Még az ellenzékiek is a tomboló erőszakos embertömegekről beszélt.Aztán lecsengett a Keletiből kiengedett migránsok okozta stressz és 2016 vége felé már csak az eldugott falvak és tanyák lakóit tudták frászban tartani. Na meg az olyan kis településeket,ahol Fideszes a polgármester. Azt lehet látni a megmozdulásokból és az interneten teljesen mindegy melyik beállítottságú hírportálokon is,hogy jóval nagyobb létszámban szólnak hozzá az emberek,mint 4 éve. Ez most nem tudom,hogy mit jelent,de Vásárhelyen a feltűnően nagy mozgás jót jelentett.Reméljük ez országosan is így lesz.
F_Viktor
@cikicakk55: Írod:
"... azok az emberek,akiknek nincs internetük,vagy csak a királyi tv-t tudják nézni,már azoknál sem jön be a Fidesz parasztvakítása."

Remélem neked lesz igazad :-)))
quadrocopter
@durbincs: Miről akarsz nyöszörögni, te unter-értelem gyöngye?
Rajzold már le!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.