Berkecz Balázs intézett kérdéseket a kozármislenyi fórumot tartó Hoppál Péter, illetve Lomnici Zoltán CÖF-szóvivő felé, mire kiabálás kezdődött, röviddel utána pedig elszabadultak az indulatok: Berkecz elindult kifelé, erre többször is meglökték, cibálták, beszóltak neki, és az Együtt politikusa által közzétett videó szerint meg is rúgták. A Zoom.hu beszámolója szerint Lomnici többek között arról beszélt a fórumon, hogy "Nigéria lakosságának több mint 80 százaléka, legalább 100 millió ember AIDS-es, vagyis a megerőszakolt svéd lányok közül 5-ből 4 elkapta a HIV-fertőzést, illetve az AIDS-et. " Emellett az is elhangzott, hogy "olyan víruseredetű betegségeket hoznak magukkal, mint a nyugat-nílusi láz, ebola és a többi, aminek nincs gyógyszere. " Berkecz erre a felszólalások végén feltette a kérdést Lomnici Zoltánnak, méghozzá azt, hogy "nem ég az arca egy ilyen náci propaganda után?" Válasz nem érkezett, viszont durván elszabadultak az indulatok. A dulakodás a videóban 1 óra...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: koszpeko
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Mindig az a kurva illibsi agresszió...nem kell ide migráns elég rettegni a fanatista fideszestől.
division
Lomnici lényegében a nem is olyan távoli a jövőről beszélt, Berkecz meg azért volt ott hogy kötözködhessen így a választások előtt.
RonaGyuri
és holnap reggel a politikus fog beszámolni róla az M1-en, hogy milyen NGO zónák a Fideszes partyk! =))
Pálinkás Pál
No...a lomnici egy patkány forma lény...de várom libsik a cáfolatot!!!
Mert a 80% túlzás..de azért ezt idetenném nektek...
www.vanguardngr.com/2017/12/world-aids-day-nigeria-second-largest-aids-epidemic-world/
Pálinkás Pál
.
"A dél-afrikai miniszter ennek ellenére még korántsem elégedett. Tavaly az Ostkap tartományban végzett vizsgálat kimutatta, hogyan kényszerítenek 12 év körüli kislányokat arra, hogy idősebb, HIV-fertőzött férfiakkal kössenek házasságot. Vannak ugyanis olyanok, akik abban hisznek, hogy a szűzlányokkal folytatott közösülés kigyógyítja a fertőzötteket a halálos kórból. "Így nem élhetünk tovább. Véget kell vetnünk ennek" - mondta Motsoaledi.
"
"Az ENSZ 2006-os AIDS-jelentése szerint a világ számos részén, főleg a fiatalok köréből kerülnek ki az új fertőzöttek, az összes új fertőzött 40 százaléka a 15-24 éves korosztályba tartozik. A legtöbb AIDS-beteg továbbra is Afrika Szaharától délre eső területein található - a világ összes HIV-fertőzöttjének 63 százaléka itt él."
Hellcat
Mindig az a kurva illibsi agresszió...nem kell ide migráns elég rettegni a fanatista fideszestől.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.