A Momentum helyi jelöltje, Bodrozsán Alexandra plakátjait nem először tépték le. Összesen 552 ezer forintra büntették a kecskeméti buszpályaudvart, mert harmadszor is leszedte a Momentum plakátjait – olvasható a párt kedd esti közleményében. A kecskeméti választási bizottság büntette meg a Dél-Alföldi Közlekedési Központot. A nagy összegű bírságot az indokolta, hogy a Nemzeti Választási Bizottság korábban már megbüntette egyszer negyedmillió forintra a céget, mert momentumos kampányplakátokat szedett le. A keddi kecskeméti döntés szerint a cégnek a korábbi döntések után nyilvánvalóan tudnia kellett, hogy jogszerűtlenül szedi le a Momentum plakátjait. "Borzasztó, hogy állami cégek is akadályozzák a kampányt. Majdnem az összes tévé, rádió és újság a Fidesz kezében van, a plakátolás az ellenzék egyik utolsó esélye. Ezért nagyon fontos ez a precedens értékű döntés" – mondta a bírságról Fekete-Győr András, a Momentum elnöke.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
A csorda készül a "békés-boldog" választásra!
A 800 hamis nevet leadó fidesz csucska jelölt még nincs eltiltva?
advocat
Már csak egy kérdés. Ki fizeti be? Mert ha valamelyik - elrendelő (nyalonc) - főnök, a saját zsebéből akkor rendben. De ha nem???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.