A standupos egy villáminterjúban adta ki magát a miniszterelnöknek, és szerelte le tökéletesen az idegesítő újságírót. Bödőcs Tibor comedy centralos választási videója után egy kamu villáminterjút is készített a menekülő Orbán Viktorral. Illetve ő volt maga Orbán, és a szintén standupos Hajdú Balázs szorította a sarokba a keresztkérdéseivel. Bödőcs „Orbán” Tibor tökéletesen vette le a miniszterelnök gesztusait, és olyan válaszokkal szerelte le a rámenős és agresszív újságírót, hogy a segg az új száj, közpénz az új saját, az arab az új zsidó, a gyros az új soros, illetve majd a választók eldöntik, hogy Németh Szilárd vagy az ebola.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Jót mulattam rajta! Tökéletes volt!
karma1
@Nessy: Bodocsot nagyon szeretem, a stilusa meg a torteneteinek a tartalma miatt is,...:o))) Nem veletlenul Karinthy gyurus humorista...:o)))
Nessy
@karma1: Szerencsére a pesti humor nem veszett el. Kádár is anno jót mulatott, mikor Hofí utánozta. Na, Orbánnal ez nem fordulna elő! Annyi humorérzéke nincs, mint egy amőbának.Annak pedig semmi nincs!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.