A kormány pont ott indít 4,6 milliárdos turizmusfejlesztési programot, ahol a gázszerelőből lett média- és turisztikai mogul borászatot és pálinkafőzdét is vett, amiket turisztikai célponttá fejlesztene. Mészáros Lőrinc képtelen hibázni. A Népszava értesülései szerint a kormány pont ott indít 4,6 milliárdos turizmusfejlesztési programot, ahol a gázszerelőből lett multimilliárdos médiamogul éppen turisztikai fejlesztésekre készül. Mészáros Bodrogkisfaludon szerzett olcsón borászatot és pálinkafőzdét, amiket a helyi pletykák szerint panzióvá, étteremmé, látvány-pálinkafőzővé fejlesztene. Jövőbeni terveit nagyban segítheti, hogy a kormány kikötőhelyek létesítését tervezi a Bodrogon, hogy fellendítse a nyaralóhajó-turizmust.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
mázli??? Neki, akinek több az esze, mint a Zuckynak??? =))
papa.49
Akinek a magyar isten a barátja az könnyen gyarapodik !!!
advocat
Basszus. Megint rossz helyen jártam. Lőrinc amerre megy pénz talál. Esetleg terjeszthetné a módszerét. Hátha másnak is, csak az ötlet kellene. Mert látjuk Zukerberg tényleg egy nyeretlen analfabéta ebbe a műfajban. Jöhetne tanulni. És egy kis pálesszel talán még gyorsabban okosodhatna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.