Akivel nem kell kiteregetni a szennyest, aki hatékonyan semlegesíti a makacs összefogást. „Bernivel nem kell kiteregetni a szennyest, hatékonyan semlegesíti a makacs összefogást” - mondja fel az Együttes Juhász Péter a mosógépreklámot a párt Facebook-oldalán, aztán azzal folytatta , hogy „sokszínűség ellen használjon Bernit, mert tízből egy politikus ezt ajánlja”. A jelek szerint a liberális pártnak nagyon nem tetszik, hogy miután a komplett (a Jobbikot is magában foglaló) ellenzéki összefogást nem sikerült összeeszkábálniuk, az LMP-sek nem működnek együtt más baloldali pártokkal az egyéni választókerületekben. A többi párt sem nyitottabb az együttműködésre, így azért nem világos, hogy elsőként miért az LMP-t és annak társelnökét vette elő Juhász. Valószínűleg a Belvárosra is gondol, ahol Juhász visszalépett a Momentum, az LMP és az MSZP-Párbeszéd javára, de egyelőre nincs megállapodás arról,

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Naggggyon tetszik: „Bernivel nem kell kiteregetni a szennyest, hatékonyan semlegesíti a makacs összefogást.” A „sokszínűség ellen használjon Bernit, mert tízből egy politikus ezt ajánlja Berni mosószer: hatékonyan semlegesíti a makacs összefogást!” És igaza van. Nemfogokössszesenkivel Bernadett egyedül megoldja a 8 %-al?
rohács1926
Szél Bernadett szerint Orbán börtönbe fogja zárni őt, ha áprilisban a Fidesz nyer.
Én ezt nem hiszem. Sőt azt sem hiszem, hogy Szél Bernadett ezt őszintén mondta.
Ha ettől tényleg félne – úgy is, mint ember, úgy is, mint több gyermekes családanya , MENEKÜLVE A BÖRTÖNTŐL – hanyatt homlok szaladna megegyezni a DK-MSZP-vel , különösen azután, hogy a jobbik elhajtotta, mint a legyet.
2014-ben az LMP több mint 10 mandátumot – és ezzel kétharmadot – ajándékozott a fidesznek, olyan körzetekben, ahol csak meg kellett volna állapodnia (főleg Budapesten). De nem tette. Most sem teszi. Pedig 6-8 körzetet simán elvehetnének a fidesztől. Szerintem, ha tényleg félne…
Persze lehet, hogy én látom rosszul. Lehet, hogy annyira utálja a DK-MSZP-t, hogy inkább megy börtönbe, mint hogy velük megegyezzen? (Ezt csak az ügyeletes hozzászólójuktól kérdeztem.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok