Nem áll távol az Orbán-beszédek írócsapatának gondolkodásától, hogy napról napra hihetetlen történeteket kitalálva fokozzák a rémületet a hallgatóságban. De az is lehet, hogy azt mérik van-e egyáltalán határa a hiszékenységnek. Nyárra 10. 000 menekült Ha csak nem a nagy Orbán-terv lényege, akkor vaklárma az, amivel a magyar miniszterelnök Szolnoki haknihelyszínén riogatott. Se dokumentum, amiből következne hasonló, se más irat nem bizonyítja, de nem is kérik tőle. Elhiszik. (videó)

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Birkabogyón nevelkedett, fagolyós pc-n tanult gyapjasoknak elmegy, a többi meg realista!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
advocat
Karma! Majd "lecsípik" az uniós támogatásokból. Vélem.
karma1
@advocat: Abbol egyenlore bajosan, hiszen leallitottak a folyamatban levo tranzakciokat is, mivel mindegyikben talaltak korrupcio-gyanus reszeket... Me'g ha kapnanak is, az Unio argus szemekkel nezne, hogy mire hasznalja fol azt az allam...
Nessy
@karma1: Honnan, honnan! Majd a költségvetésből! A hazai egézségügy, oktatás állja a költségeket! Lényeg, hogy Rogánék sok milliárdot kaszáltak!
csipetke
@karma1: 13:38 Az unio eddig is jobban odafigyelhetett volna erre a bagázsra,zsákszámra ömlesztették ide a pénzt,anélkül,hogy bárminek is utánanéztek volna.Ennyire jóhiszeműek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.