A Fidesz szerint Hadházy Ákos apja és anyja egy strómanhálózat tagjaként segítették kijátszani a földtörvényt. Hadházy Ákosról ismét lehullt a lepel, az LMP antikorrupciós társelnöke csalási-korrupciós ügybe keveredett – mondta Budai Gyula, a Fidesz országgyűlési képviselője szerdán, Budapesten. (...)

Forrás: debmedia.hu
Feltöltő: DebMédia
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Valaki mondja meg Budai-Törpeuszkárnak, hogy ez a bakelit már lejárt és mivel semmilyen bizonyíték nem támasztotta alá ( értsd: nem tudta a horda bizonyítani!!) ezt a bakelithőrgést, ki lehet dobni!
Kis piti, próba pincsi!
csipetke
Mi inkább a fidesz viselt simlis dolgaira lennénk kiváncsiak.Az elképesztő mennyiségű eu-s pénz lenyúlására,külföldre juttatására,ami után az fbi is nyomoz,a nemzeti vő elios ügyére,a felvidékre,Erdélybe tolt milliárdokra,az ukránoknak juttatott nyugdíjakra,Semjén,Kósa ügye,Rogán langyosvíz-feltalálása,stb.Lehetne sorolni órák hosszat..
RonaGyuri
már megint ez a Budai, ez már nagyon kiérdemelte, hogy ...
Eladott Ország
Nincs más megoldás, mint ezt a mocskos tolvaj fideszes bűnbandát el kell számoltatni és börtönbe zárni, egyébként állandóan vádaskodni, fenyegetőzni fognak, nincs bőr a pofájukon. Cinikus rohadékok és egyre gátlástalanabbak lesznek.
csipetke
Ez annyira mulatságos,(vagy inkább siralmas),hogy a fidesz beszél strómanhálózatról Hadházyval (vagy bárki mással) kapcsolatban,ismerve a fidesz működését.Mészáros,Vajna,Garancsi,és a fene tudja,hogy hány strómanja van még ennek a tolvaj bandának...Egyébként egy olyan szóvívőre nem tellik a fidesznek,aki nem beszédhibás?
kereső
Az hagyján,hogy budai bukott ügyész jártatja a lepénylesőjét- mert erre már ki figyel oda.
Viszont az összes megyei mészáros lölö lap cimlapon hozza-és az online felületek is.
És ez már nem is annyira mulatságos.Büntetlenül sározhatnak,vádaskodhatnak, bárkit és bármikor.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.