Tagadja Lázár János, hogy a Fidesz bármikor verőlegényekkel intézte volna a párt számára kellemetlen ügyeket. A Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint Kubatov Gábor pártigazgató egykori embere hazudott, amikor Riasztás című műsorunkban azt állította, hogy a Fradi szurkolói koordinátoraként többször kellett megfélemlítenie a politikus kérésére olyanokat, akik problémát okoztak a klubnak vagy a kormánypártoknak.„A Fidesz senkinek semmilyen utasítást nem adott bármiféle ilyen típusú cselekvésnek a megvalósítására vagy végrehajtására. Az a mondás, hogy a Fidesz arra utasította volna az őt, vagy mást bármilyen törvényellenes cselekedetre, az szemen szedett hazugság. Azt tudom önnek mondani, hogy belőve, vagy részegen ki mit beszél össze-vissza, arra gondolok, aki itt nyilatkozott, azzal én a kormány tagjaként nem kívánok foglalkozni” – fogalmazott.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
Oszt jön az osztrák vénember a Mercijével és majd jól elüti a kubatovics volt emberét. (Johannes nálad meg már lassan kiürül a hazugsággyár.)
nevemnick
Oszt jön az osztrák vénember a Mercijével és majd jól elüti a kubatovics volt emberét. (Johannes nálad meg már lassan kiürül a hazugsággyár.)
colibri
Világos és természetes, hogy nem ők, Lázár és Kubatov, ők nem hazudnak. Csak a kopasz verőlegényük az, aki hazudik. Azt, hogy milyen piszkos munkát végeztetnek velük pontosan láttuk a NVI-nél, amikor Nyakó István próbálta leadni a boltbezárásról szóló kezdeményezését. Micsoda tré viselkedés volt az akkor és semmi következménye nem lett.
cikicakk55
@colibri: A 2006. nak lett következménye? Ki tudja azt elhiini,hogy börtönből szabadult emberek, Foci drukkerek,akiknek az IQ- ja az anyázásigterjed a nem tetszésüket valaki vagy valami iránt csak veréssel tudják kifejezni,csak úgy gondolnak egyet és önként dalolva a hurokba dugják a fejüket.
advocat
Jánosom! Azért Kubatov nem olyan hülye - vagy igen - hogy a védelmedre szoruljon. De nekem tök mindegy.
cikicakk55
@colibri: A 2006. nak lett következménye? Ki tudja azt elhiini,hogy börtönből szabadult emberek, Foci drukkerek,akiknek az IQ- ja az anyázásigterjed a nem tetszésüket valaki vagy valami iránt csak veréssel tudják kifejezni,csak úgy gondolnak egyet és önként dalolva a hurokba dugják a fejüket. Jó sok pénzébe és komoly buntetlenséget ígérő rábeszélésre volt ott szükség, hogy azt tegyék amit tettek. Nem mint ha ellenükre lett volna egy ilyen következmények nélküli vandálkodás,de ne csodálkozzon Lázár azon,hogy nem hisznek nekik az emberek. Az ilyen bűnözők ha veszélyben a szabadságuk,vagy csak 1 évet letudnak faragni a 10- ből már mindent eldalolnak annak aki kérdezi őket. Remélem ha bukik a Fitymasz akkor ezekre a dolgokra is rákérdeznek. Mondjuk Gyurcsánynak is volt rá 4 éve még,hogy utána járjon,de valamiért nem érdekelte. Na ez a valami jusson eszébe annak,hogy az MSZP miért nem számoltatta el a Fiseszt és viszont. Azt tudjuk,hogy Gyurcsányt sokazor feljelentették,de el is bukták mindet. Ez még nem jelenti azt,hogy Gyurcsány nem bűnös. Attól,hogy konkrétan nem az Ő cégeihez kerültek az eltűnt milluók,még bűnös abban,hogy a rá bízott ország pénzét a miniszterei a szeme láttára lopták el. Az sem enyhít a bűnein,hogy 2010 előtt milliókról szólt a fáma,most meg a lekisebb lopás is milliárdban mérhető.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.