A jelek szerint univerzális felkészültségű Rogán Antal 2015-ben két társával együtt bejelentett ez elektronikus aláírással kapcsolatos szabadalmat. Két nappal később, a Profitrade 90 Kft. négy tulajdonosa, az egyik föltaláló-társ és szülei, valamint egy a svájci Zug kantonban működő cég több mint 41 millió forint nyereséget vett ki, amiből ezer-ezer forint a három magyar tulajdonosé lett, (...)

Forrás: debmedia.hu
Feltöltő: DebMédia
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Mihez ért Rogán?Hát a helikopterezéshez,és a melegvíz újra-feltalásához,főleg,ha baromi sok pénzt lehet érte lenyúlni...Nagyjából ennyi...
advocat
Végül is a másik 3 feltaláló is kapott 1000-1000 forintot. És ez nekik elég volt. Azért tisztelt Polt uram! Ez nem gyanús. Nem. Mert Fideszes! Végül is Rogán kapott 40.700.000.- Forintot? Látszik szellemi nagysága! Még tíz ilyen "okos" minisztert! És miénk a világ.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.