Fiktív magyarországi lakcímre bejelentett román-magyar kettős állampolgárokkal erősítheti szavazóbázisát a választások napján a Fidesz – ezt állítja az Együtt nyíregyházi önkormányzati képviselője  – számolt be a Hír TV. Lövei Csaba abból következtet erre, hogy április 8-án több, vasárnaponként nem üzemelő határátkelőt nyitnak meg. Az ellenzéki politikus szerint erre semmi szükség nem lenne, mivel a magyarországi lakcímmel rendelkező …

Forrás: debmedia.hu
Feltöltő: Mézike
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mézike
mert ugye meg kell könnyíteni a szent tehenek szavazási lehetőségeit.
A külföldön ( tapasztalatot ) szerzők már nem ilyen fontosak...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Mézike: Elolvastam, elmentettem kösz. Ez borzalmas nem hinné az ember, hogy ilyenek megtörténhetnek 2017. ben
Mézike
@papa.49: Na várj egy csöppet! A választások után hogy mik fognak történni...
papa.49
@Mézike: Hát igen az még érdekes lesz..
csipetke
Többek közt ezért sincs pénz semmire,amire fontos lenne,mert a szavazatvásárásokra is irgalmatlan nagy összegeket költenek el..
Eladott Ország
A Maros-mezőségi gazdaságfejlesztési program keretében leadott valamennyi érvényes és értékelhető pályázatra támogatást nyújt a magyar kormány – jelentette be Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára Marosvásárhelyen, sajtótájékoztatón.Közölte: ahhoz, hogy minden érvényes és értékelhető pályázatra támogatást nyújthassanak, az eredetileg meghirdetett egymilliárd forintról körülbelül 1,5 milliárd forintra kell emelni a program támogatási keretét, de erre van lehetőség. A HOSPICE HÁZNAK NEM FUTOTTA A NYOMORULT 10 MILLIÓ FORINT? Végül: baszódjatok meg, drága szavazatvásárló, megélhetési sutyerákok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.