Létezik az önkormányzatok kinyírásáról szóló fideszes elképzelés – ezt állította Vass Péter, Szigetvár polgármestere, akihez eljutott a titkos felirattal ellátott dokumentum amely ezt taglalja. A polgármestert ezt követően Tiffán Zsolt fideszes országgyűlési képviselő és Fazekas Róbert, a Baranya Megyei Közgyűlés fideszes alelnöke arról győzködték, hogy milyen jó is lesz a fideszes prefektúrák rendszere. Pár napja …

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@justhpeter: Kérded hogy miért mert nincs összefogás az ellenzékben, és mi fogunk ráfaragni a rengeteg pénzen vásárolt fütyisz szavazóval !!!
Bár ne lenne igazam !!!
papa.49
Ha marad a fütyisz nagyon ráfogunk faragni az biztos !!!
Clavigo
De fasza lesz.. A kedves "összefogott " ellenzék meg csak tájékozódik,,mint egy kiszántott egér. Fitymaszos prefektúrák,,az agyam eldobom.Talán még bevezetik a " belső útlevelet " is a prefektúrák között..Anno,,a baráti szovjetunijjóban olyan jól bevált. Addig kell elhúzni innen,,mig nyitva az osztrák határ. Az utolsó meg kapcsolja le a villanyt.
justhpeter
@papa.49: Tudsz akár egyetlen okot is hogy miért maradjon a fideSS-kdnp ? Én rendelkezem némi ismeretanyaggal, de egyetlen komolyan vehető okot nem találtam erre. Még akkor sem, ha Orbán maga ígéri meg, hogy a következő négy évben én is ellophatok mindent, ami a szemem elé kerül.
papa.49
@justhpeter: Kérded hogy miért mert nincs összefogás az ellenzékben, és mi fogunk ráfaragni a rengeteg pénzen vásárolt fütyisz szavazóval !!!
Bár ne lenne igazam !!!
justhpeter
@papa.49: Mindketten tudjuk, hogy ezzel az ellenzékkel a folyópartig sem mennénk el, nemhogy átkelnénk velük. Ezért indokolt, hogy a leendő kormánynak - már ha ellenzéki - a szakismeretet kívánó területein szakemberek legyenek és ne pártkatonák. Mert más dolog Orbánt legyőzni és más dolog azt követően normálisan - a pártállamot felszámolva - kormányozni.
papa.49
@justhpeter: Igazad van itt most ha bedől a fütyisz csak szakmai alapon un. szakértői kormány jöhet szóba, mert a kassza üres, kötelezettség mint a tenger, az ország csak azért van a víz felett mert az Uniós csecs még a szánkban van, ha azt elveszítjük itt nem lesz más csak lázadás, és polgárháború !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.