Németh Szilárd Angyalföldön tartott fórumot. Ott, ahol még a 2010-es kétharmados fideszes tarolás idején is az MSZP győzött, és Tóth József MSZP-s polgármester még mindig leválthatatlannak tűnik, ráadásul legutóbb minden egyes szavazókört simán megnyertek a szocialisták a XIII. kerületben. Természetesen itt is vannak igazhitűek, akik kíváncsiak voltak a Fidesz alelnökének menekült- és ellenzékellenes előadására. Amit …

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
"Annyira felpörgött a kampány, hogy a legnagyobb Fidesz-rajongók kérték számon Németh Szilárdon, hogy Gyurcsány nem lett elszámoltatva"

Hat sziszi, miert nem vagtad annak a 40 embernek a szemibe, hogy "Dehat ezert tartoztattuk le Csaszyt, Tatrait, Czegledyt? Hat dolgozunk rajta, ez nem vilagos?"

Hulye ven demencias, Alzheimeres nyuggerek, hat azert nem szamoltattak el Gyurcsanyt, mert nem volt mivel!!! Igaz viszont, hogy ez nem jut el a sok hulye fidess fan agyaig, mert a fityeszes propaganda ezerre,l nyomatja, hogy Gyurcsany a hibas, meg az emuttnyocev... Aha,... Most mar majd mindig pontositani kellene, hogy MELYIK emuttnyocev okozta az orszag teljes csodjet?
Kotve hiszem, hogy az elso 8 ev lenne az...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.