Angyalföldön vendégszerepelt Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke. Még el sem kezdődött a beszéd a közönség már retteg: ha április nyolcadikán veszít a Fidesz Budapest is olyan lesz, mint Bécs. A fórum résztvevőit és a rezsibiztost kérdeztük volna.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Remélem a 2 mrd. jól kamatozik a mi Szilárdunk házi alapitványának.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Grafix69
Bírom ezeket a történelem hamisító fideszes elvtársakat . Nem tudom pontosan a hasonlat mibenlétét , de gondolom erre gondoltak. : Horthy megörökli a szétszakított Magyarországot ( Trianon ) , nagyon nagy gazdasági nehézségekkel . Orbán megörökli Magyarországot a szocialistáktól nehéz gazdasági helyzetben . ( 2008 , világ gazdasági válság ) Horthy kiépíti az iskola rendszert ( Magyarországon az 1920 években 90 százalékos volt az írás tudatlanság ) Orbán kiépíti a közmunka programot ami kozmetikázza a munkanélküliséget . Horthy belép a második világháborúba Adolf Hitler oldalán ( bízva a Trianon előtti nagy Magyarország helyreállításában ) Orbán megengedi a külhoni magyaroknak ,hogy bele avatkozzanak a belföldi politikába ( szavazati jog ) Horthy hazudik mikor azt állítja 1944 nyarán , hogy nem tudott a zsidók elgázosításáról tömeges kivégzésekről (már 1943 tisztában volt vele , mi történik a deportált zsidókkal ) Orbán hazudott az európát legfőképpen Magyarországot elárasztó migrációs kérdésről . ( közel 40,000 menekültet fogadott be az ország , ebből az Európai Unió csak 1300 -at kért a többi kötvény biznisz ) Annyi a hasonlóság ,hogy semmi , talán a hazudozásban illetve a képmutatásban .
karma1
@Commenter: Szerencses vagy, valoban nagyon bolcs asszony a Nagymamad...:o))) Melysegesen egyetertek Vele,..:o)))
Commenter
@karma1: nemcsak bölcs jó is volt. Sajnos már nem él. kegyetlen időskort adott neki a sors végigasszisztáltuk Alzheimeres leépülését. 10 évig vegetált, már a nevét sem tudta, bennünket nem ismert meg, 8 év rácsos ágyban, pelenkában 8nm2-en mert az Alzheimeres otthon nem ápolható ennyi ma Mo-on a beteg időskor...és egy életet dolgozott le becsülettel, beteg anyját ápolta, 5 unokát, 3 gyereket nevelt, agresszív, rossz félrelépő férj mellett. Neki ez jutott sajnos. Jobbat érdemelt volna! Nagyon hiányzik!
koszpeko
"Horthy óta nem volt olyan vezetőnk, mint Orbán"

Ez tény.
Akkor is a 3 millió koldus országa voltunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.