A fenti eset kapcsán kértem a vizsgálatot, mivel megítélésem szerint egyértelműen tetten érhető orvosi negligencia. A vizsgálat azért létfontosságú a betegeim számára, mert területileg a Honvéd Kórház SBO-hoz tartozunk. Nincs hova mennünk sürgős szükség esetén. Kiszolgálatottak vagyunk. És jelenleg elkeseredettek is. SEMMILYEN belgyógyászati vizsgálat nem történt. Sem vérnyomás vagy pulzus mérés, sem laborvizsgálat. Ennek ellenére az akkor őt ellátó Dr. Zacher Gábor leírta, hogy „Jelen állapot nem sürgősségi ellátás kereteibe tartozik, SBO-ra való beutalása szakmaiatlan. Azért választottam a nyílt levél műfaját, mert benyújtottam Önnek két olyan dokumentumot, amely emberéleteket érint és minden jóérzésű emberben felháborodást kelt. Mind erre egy vállrándítással válaszolt.

Forrás: helyettesites.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Vannak még köztünk EMBEREK IS!!! Aminek örülhetünk. Na de a többinek? A kórház orvos igazgatója a vállrángatós dandártábornok!
Semmi egy ember élete? Meg lehet alázni egy háziorvost aki az esküje szerint cselekszik?
Soros, Brüsszel, migráns, ENSZ ...rajta hajrá...az a sok barom aki ezt beszopja még mindig!!
Belül sírok és zokogok a kezem pedig ökölbe szorul!!!
Olvassátok el a levelet.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@karma1: Anno, mint ifjú kedves nővér, nekünk is volt anatómia, és bonctan.
Ha egy, osztályon általam is ápolt beteg meghalt , csak akkor mentem a boncasztal közelébe, amikor már nem láttam az arcát.
Pedig egyébként nem volt problémám. De érdekes módon, egyetlen közeli hozzátartozómat sem néztem meg a halála után. Szégyellem, de ez van.
karma1
@Nessy: Teljesen ertheto... Az ember minden szerettere ugy akar emlekezni, ahogy eleteben latta, szerette..:)
görbetükör
Sokáig védtem Zacher Gábort- Mert volt szerencsétlenségem a Honvéd sürgősségi osztályához és láttam a rengeteg beteg embert. Ha valaki nem kerül időben sorra, meglehet azért, mert előtte is életveszélyes betegeket kezelnek. Legalábbis ezidáig így véltem.
De hogy ez az ember "megvizsgál" valakit, pontosabban csak ránéz és beszél hozzá és minden egyéb további vizsgálat nélkül hazaküldi azzal, hogy a beutaló orvos szakmaiatlan volt - ez már mindennek a teteje.
Ez az ember azt hiszi, mindent megtehet, vagy éppen semmit nem kell tennie, úgysem lesz következménye. És itt sajnos beugrik, hogy Orbánnak volt kezelő orvosa.
Tényleg kiszolgáltatottak vagyunk - és ez már sokkal félelmetesebb és ijesztőbb, mint a migráns veszély.
Ez az orvos megcsúfolja a hivatását, úgy vélem. Főként azért, mert úgy reagáltak a problémára, ahogy. Ez már elfogadhatatlan. :(
Mirtilla
@görbetükör: Ráadásul ez nem az egyetlen -kisértetiesen hasonló - történet vele kapcsolatban.C supán az utóbbi 3-4 hónapban is több, botrányos eset köthető hozzá . Siralmas bizonyitványt állitott ki most már jónéhányszor ugy orvosi, mint emberi mivoltáról.Utána mindig nagymellénnyel nyilatkozza, hogy neki tiszta a lelkiismerete és minden a szakmai protokoll szerint történt.Ijesztő és egyuttal szánalmas is, hogy egy orvos eljut idáig.
görbetükör
@Mirtilla: én személy szerint minden kórházi igazgatót felelősnek tartok a jelen helyzetért. Mert ők tehetnének a legtöbbet és ők lehetetlenítik el a Sándor Máriákat. Szóval gyalázat, ami ebben az országban van. :(
Horizont
@görbetükör: Én is pont így vagyok. Védtem sokáig mondtam hogy 120 beteget nem lehet ellátni. Rossz a rendszer. De mára már nem védem. Egyedül ő csapkodhatná a kormány asztalát hogy rossz a rendszer. De hogy ennyire nem áll helyt a szakmájában se? Na az kiakasztott. És a becsületes háziorvost szakmaiatlannak kikiáltani na ez nagyon durva.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok