"Korábban úgy tudtuk, hogy főleg szélsőséges muzulmán közegben érik súlyos támadások a keresztényeket, sok áldozattal. Ma már nem csak így van! A keresztényeket nem valahol messze üldözik, hanem már itt, a szomszédban," mondta a Szegedma.hu-nak adott interjújában a Szeged-Csanádi Egyházmegye vezetője. Kiss-Rigó László szerint"a keresztény embernek tehát nem jelent dilemmát a választás. Az már sokkal inkább, hogyan kezelje azokat az embereket, vagy filantrópokat, akik anyagi érdekből, vagy pusztán csak tévedésből olyan eszmékért küzdenek, amely egyértelműen veszélyesek Magyarországra és az európai, keresztény közösségre is. A nemzeti identitás feladása, az uniformizálás ugyanis káros, és a vége nem lehet más, mint nemzeti öngyilkosság. "Január végén jelentette be Lázár János, hogy a püspök vezette egyházmegyét 20 milliárd forinttal tömi ki a kormány, mert az 2030-ban lesz pont ezeréves.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
És ha megkérdezné Szent Istvánt, hogy neki mi volt a véleménye az idegenekről. Csak már régen járt iskolába? Mert mit is üzent? Ha eszébe jutna! Bár 20 milliárdért én is hallgatnék.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
advocat
És ha megkérdezné Szent Istvánt, hogy neki mi volt a véleménye az idegenekről. Csak már régen járt iskolába? Mert mit is üzent? Ha eszébe jutna! Bár 20 milliárdért én is hallgatnék.
quadrocopter
Abból a 20 mrd-ból egy pótgerincet is szerezz be!
Nessy
Kedves Hívek a NER-ben! Nem érzik álságosnak az állandó hivatkozást a "kereszténységükre" ?
Ha holnap megjelenne Krisztus a 12 tanítványával a püspök úr egyházmegyéjében, rögtön riasztanák a hívek a rendőrséget, azok nem értvén arámi nyelven szöges drót mögé csuknák őket, és mint lehetséges terroristákat másnap kitoloncolnák!
Azért a püspök úr már fejlődött, nem harminc ezüstér, hanem 20 milliárd forintért tagadja meg Krisztus tanait!
Gondolom, amikor a pénzt számolta, mosta kezeit, mint Pontius Pilátus!
papa.49
Kisrigófütty hát ennyit is érsz te se vagy igazi lelkipásztor csak egy seggnyaló !!!
iluminati
@Nessy: Csodálkozik,hogy támadják az keresztény vallást mert nem a keresztény embereket támadják...A 10 parancsolat több pontját is megsértették már... sőtt azt hiszem az összeset...
peterkelemen
Lángokban kellene már borulnia a Magyarországi templomoknak. Ott éppen a Sátánt szolgálják és nem Istent.
namihami
@Qqberci: Csak kib@szott jó az átváltás aránya.
Igaz, 2000 év, de azért az infláció nem volt ekkora.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.