Az Orbánék által fabrikált, kényük-kedvükre módosítgatott alaptörvény valójában nem létezik. Orbánék állam ellenes bűncselekmények sorozatát hajtották végre. Máshol már vagy életfogytig börtönben vagy a lámpavason lógnának vagy több golyóval a fejükben feküdnének a fal mellett. Az alaptörvény elfogadása során a parlament eljárási szabálytalanságokat követett el – véli Sólyom László volt köztársasági elnök. Kolláth György ügyvéd …

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Ezzel teljes mertekben azonosulni tudok.
Igy Karacsony Gergelynek sem kell eskut tennie a takolmanyra, amenyiben o lesz a kovetkezo ME.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
mackoka46
Ez így igaz máshol már lógnának a lámpavason. No, de itt élnek és csak lopnak, lopnak és lopnak, amit csak bírnak és boldogan élnek míg meg nem halnak. Az ártatlanok pedig ülnek.
peterkelemen
Ezt idáig is tudták sokan. Tudta az ellenzék is mégis beültek Orbán bábparlamentjébe.
Yoda69
Ezzel teljes mertekben azonosulni tudok.
Igy Karacsony Gergelynek sem kell eskut tennie a takolmanyra, amenyiben o lesz a kovetkezo ME.
karma1
Mar nagyon regen mondom, hogy az Alkotmannyal ezt nem tehettek volna meg, es mivel az alapkatyvasz igy nem hiteles, nem is lehet ervenyben, vagyis Magyarorszagot 7 eve egy illegitim kormany vezeti, kepviseli, aki jogtalanul hoz meg MINDEN uj torvenyt...
En ezert az uniot teszem felelosse, mert bar az egyeni nemzetek belugyeibe valoban nem szolhat bele, de magat a folyamatot szerintem kritizalhatta volna, mivel az Alkotmanyban lefektetett alapvetesek megle'te alapja volt az Unios Alapszerzodesnek is.
Vagyis az unio neman turte, hogy reszt vesz egy jatekban, amiben menet kozben alapvetoen megvaltoztatjak a szabalyokat, kivesznek belole komoly alappillereket, emberi, szemelyisegi jogokra vonatkozo torvenyeket, es ha ezt valaki megteszi, akkor az mar egy nyilt lepes a diktatura fele.

Most meg mar nagyon kellemetlen lenne az unionak, hogy 14 ev utan derulne ki, hogy az utolso 7 evben egy illegitim kormanyba tomte bele a penzt.
Na, ebbe a tenybe beleremegne az unio, mert 27 masik orszag adofizetoinek a leadozott penzebol mukodik 7 eve ez a rablo kormany.

Nem is volt annyira hulye ez az uriember, aki az egyszeru - bar kisse bomlott - agyaval levezette, hogy orban illegitim modon kormanyoz.

168ora.hu/itthon/agyara-ment-a-korrupcio-gondnoksag-ala-helyeztetnek-az-apostoli-magyar-kiralysag-kormanyzojat-7861
quadrocopter
Ergo: a rezsim illegitim!
Bármikor meg lehetett volna fizikailag is támadni az évek során ezt az ellenforradalmár bandát!
vladimir putin
kinyomtatták, tehát van.
Az ügy lezárása kábé 50 év múlva lehetséges, addigra Orbán Ráhel unokái jachtokon szelik az óceánt.
A Te unokád pedig a földet túrja majd a Mészáros Lőrinc nevű cig, akarom mondani az Orbán Viktor nevű cig, akarom mondani MAGYAR oroszországi birtokán.
Nem működik a backspace, bocs.
Yoda69
@karma1: Azert is illegitim mert csalassal nyertek 14-ben, es errol papirjuk is van.
karma1
@quadrocopter: 22.50: kepzeld el az Unio pofajat, amikor par bator es elomereszkedo alkotmanyjogasz kozli a plebsszel az Europai Unio tanacsaban, hogy 2011. aprilis 29-e ota illegitim kormanya van Magyarorszagnak.
El tudod kepzelni azt a balhet? Mert az kb. az EU veget jelentene, (ebben a felallasban)@Yoda69:
quadrocopter
@karma1: Úgy vsejtem, hogy az unió nabszolőt tisztában van a hazai viszonyokkal, a semmitmondó, nulla értékű tákolmánnyal és sok egyébbel is, de következetes a be nem avatkozás tekintetében, egyedül a pénzcsapok elzárásával tudja/tudná kiszárítani a tetves rezsimet,tudják, hogy az uniós;lé haweri és ,magánszmlákra vándorol, de borzasztóan lassú, pedig az uniós néppártiak is ütik a genyó bandát!
karma1
@quadrocopter: En egy kicsit maskepp latom. Tudom, hgy a nemzetek belugyeibe nem szolhat bele, de az Alkotmany felfuggesztese eleve torvenytelen volt, a helyette berakott alapkatyvasz pedig illegitim.
Annakidejen, amikor 2004-ben beleptunk, akkor azt az ALkotmany teljes ervenyeben tettuk, es meg kellett volna vizsgalnia HIVATALBOL - mintegy rutinvizsgalat kereteben - az Unionak azt, hogy az Alapkatyvasz mennyiben mas, mint az ALkotmany volt, es ez nem befolyasolja-e Magyarorszag statuszat az Union belul.
Azert gondolj bele, hogy ennek a miniducenak megfordult a fejeben, hogy bevezeti a halalbuntetest is!!!
Mar akkor erre reagalnia kellett volna az Unionak, hogy he', hat ez homlokegyenest ellene megy a Ma.o. altal is alairt unios szerzodes alapveteseinek, mi a gyaszt ugralsz te ott keleten?

Szerintem az Unionak legalabb rakerdezesi joga van arra, hogy miert es hogyan valtoztattak meg az Alkotmanyt orbanek, hiszen olyan ez, mint a focimeccs 20. perceben megvaltoztatni az alapszabalyokat!
AMiota a Kozos Piac (az Unio elodje) es maga az Unio ebben a formajaban all, azota egyetlen mas allam sem valtoztatta meg az alkotmanyat. Az USA-ban ketszazvalahany eve valtozatlan a Constitution Acts...
Ha en valakivel kotok egy szerzodest - barmilyet - abban pontokba szedve olyan tenyek vannak lefektetve, amit mind a ket szerzodo fel ismer es el is fogad, de az is benne van minden ilyen szerzodesben, hogyha BARMILYEN valtozas tortenik BARMELYIK felnel, akkor azt koteles X-idon bejelenteni, mert lehet, hogy az egesz szerzodeses viszont ujra kell gondolni.
Szoval szerintem VAN egy olyan szint, amikor nem beleszolasi, de jelentesteteli kotelezettseget szamon kerhet az Unio.
peterkelemen
Csak és kizárólag a nép erejével lehet ebből kitörni hiába gyáváskodnak még a magyarok,d e lesz az a pont, hogy kényetelenek lesznek megindulni különben végük lesz, mint a botnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.