Helyreigazításra kötelezték az ezt állító Ripostot. Bruhahahaha...hihihihihi...a hordasajtó szív és nagyokat slukkol! Nem tudta bizonyítani a pénteki tárgyaláson a Ripost, hogy Vona Gábor le akarja bontani a déli határra emelt kerítést. Ezért a Fővárosi Törvényszék elsőfokú ítéletében helyreigazításra kötelezte a lapot – olvasható a Jobbik közleményében. A "kormánypárti propagandagyárak" elleni sajtóperek száma már meghaladta a százat – jegyezték meg. "A Jobbikról most már bírósági ítélet mondja ki, hogy esze ágában sincs lebontani a határzárat, ellenben a Fidesz-KDNP-vel, akik évek óta ezrével telepítik be a migránsokat hazánkba" – írták.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
ha a riposzt meg a tobbi szennylap venne a faradsagot, es beleolvasna MINDEN part programjaba, egyikben sincs benne a kerites lebontasa, meg az MSZP, DK-eban sem, mert ha mar ott van, akkor legyen, ebben a pillanatban nem erdemes vele foglalkozni.
Ez mar annakidejen is egy penzmosoda volt inkabb ovinak, nem pedig valos vedelem, dehat a nepeknek ugy lett beallitva, mint hogyha ez megvedene minden bajtol Magyarorszagot.
Nem veszi eszre a csuti nyomoronc, hogyha o itt 100 millio afrikai migranst vizional, akkor ez a kerites annyi, mint elefantnak a szunyogcsipes: mar par ezer , egyszerre elindulo migrans is szarra tepi ezt a keritest, penge ide, vagy oda...

Es a lebontasa is rengeteg penzbe kerulne, es egyetlen, normalis programmal rendelkezo part sem fogja azt mondani, hogy most dobjunk ki sokmilliard forintot ennek a keritesnek a lebontasara, mert az felesleges kiadas lenne.
Tehat menjen az anyjaba az osszes szennylap...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.