A szülők, tanárok és diákok közös akciót indítottak. Tűzze ki a zászlót Ön is! Most kockázat nélkül megmutathatja, hogy változást szeretne! Amennyiben egyetért a szülők, tanárok és diákok közös Kiáltványával, kérjük tűzze ki Ön is a táblazöld zászlót lakhelyére az alább található űrlap kitöltésével! Zászlóink kifejezik a pozitív változtatás iránti eltökéltségünket.

Forrás: szuloihang.hu
Feltöltő: nihil
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
peterkelemen
Ennek a vége az lesz, hogy vagy neki megy a nép Orbánéknak végre vagy nem és akkor viszont milliók fognak leszakadni és idő előtt meghalni. Választásokon diktátort nem lehet leváltani ráadásul nem leváltani kell hanem megdönteni az aljas rendszerével együtt.
papa.49
Kedves fórumtársak hagyjuk a politikát.
Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok ,
a hölgyeknek a kicsiknek, a nagyoknak sok locsolót .
karma1
Nem akarok nagyon beleszolni, de a zold zaszlo ISZLAM szin, a Koran szine... En inkabb kockasat javasolnek, BARMILYEN kockasat, csak emlekeztessen egy zaszlora...:o)))
karma1
@papa.49: Papuskam, Neked is es a tobbi kommentelotarsamnak is bekes husvetot kivanok..:o))))
papa.49
@karma1: Kösz szépen mi is Neked, és a kedves családodnak is .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.