A bikinis lányokról azért az is eszembe jut, hogy a MKKP is igazán elszúrta azzal az ingyen sörrel. Mennyivel ütősebb lett volna egy ilyen Jelen-szerű Elég-képutánzattal ingyen lányokat is hirdetni. Annak idején a Fidesz azzal kampányolt, hogy „Halgass a szívedre!”. Mostanra a keresztényeurópás kampányban ez a szív mintha lejjebb csúszott volna. Egyeseknek ökölmagasságba. Másoknak még lejjebb. Esetleg, talán, zseben keresztül markolva meg a bátorságukat. Miközben érdekes lenne tudni a bikinis lányok véleményét is a kérdésben. De legalább Bódi Sylviét. Mert a kép eredetileg az általa szervezett modellképzőről írt tudósítást illusztrálta. Nyolc évvel ezelőtt

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

koszpeko
"A Fidesz a gyíkagyat babrálja"

Durbincs babrálják az agyad!
De szegény gyíkokat nem bántom.
Nekik van legalább olyanjuk.

"rági ?"

:DDDD
GeoCravker
@koszpeko: nadekérem. A gyíkagy egy létező agydarab. bent a nyúltagy környékén. ott tanyáznak az ösztönök. meg a démonok :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.