„Nem lett volna szabad ezeket így feltenni” – mondta a villamosmérnök. Baleseteket okoz Kecskeméten a gyenge közvilágítás, a sötét ruhába öltözött gyalogosokat alig lehet észrevenni esténként – mondták sofőrök a Hír TV Látótér című műsorának. A miniszterelnök vejéhez, Tiborcz Istvánhoz köthető vállalkozás az utóbbi években sorra nyerte a világítás-korszerűsítési pályázatokat, a kecskeméti közvilágítást is az Elios csinálta. Noha korábban a településen járt az árnyékbizottság – a Tiborcz Istvánhoz kötődő Elios-botrányt vizsgáló bizottság –, amely a kecskeméti önkormányzati képviselőkkel együtt azt kérte, hogy az OLAF-levélbe, az arra adott kecskeméti válaszba, illetve az Elios szerződéseibe is belenézhessen, végül elutasították a kérését...

Forrás: mno.hu
Feltöltő: F_Viktor
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Nyilván nem a megfelelőség volt az első szempont, hanem a pénz kaszálása, az meg sikerült a kesefanyűvőnek !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
@verőce21: Érdekes ,,hogy ezek a problémák csak Vejkó cége által " felújított " közvilágításoknál jöttek elő.A falopáshoz azért jobban értett a vörös more.
verőce21
@F_Viktor: Nem mentegetem én, dehogy, a lámpaszerelőket. De több településen is láttam új közterületi új világításokat, bizony mindegyike hagy kifogásolnivalót.
Na erre írtam én, hogy "Ezeknél a LED lámpáknál...újra kell tanulni és értelmezni a megvilágításnál tanultakat."
Egészen más a fénysűrűség leadásuk és főleg a színhőmérséklet megválasztása kritikus.
Az elhelyezésükről már nem is beszélve!
F_Viktor
@verőce21: Úgy van, ahogyan írod, de ez ma már nem új technológia, nem tiborcznak kell feltalálnia a Spanyol viaszt, csak pár hozzáértő szakértőt kellett volna alkalmazniuk.
És persze kevesebbet lopni, mert csak egy példa, a LED lámpatesteket általában nem megfelelő a régiek helyére felszerelni.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/11/08/a-miniszterelnok-vejenek-nevet-szadra-ne-vedd/
A miniszterelnök vejének nevét szádra ne vedd! Mielőtt valaki megint kioktatna, hogy a libsik rágicsálják a gumicsontot, szögezzük le: ezen az egyetlen fotón rajta van egy önbecsülését elveszített, mindent lenyelő ország tragédiája. Hogy a Lázár János tudtával és beleegyezésével megtollasodott miniszterelnöki vő kiül a kirakatba a kormány második emberével, és ehhez senkinek semmi köze. Milyen ország az, ahol lassan egy választott képviselő sem veheti a szájára a miniszterelnök vejének a nevét, mert megkapja a pofájába, hogy ő egy szarházi, aki mások sikereire irigy. Ezekre az emberekre egyenként és együttvéve is súlyos korrupciós vádak árnyéka vetül, és még mindig elfogadható, hogy ők oktatnak ki mindenki mást sikerből és sikertelenségből? Egyszerűen felfoghatatlan. Ezek a szarházi trógerek megérettek a börtönre!
Eladott Ország
Lázárjankó egy jogász félanalfabéta, táskahordózó, a 23 éves érettségizettel megbeszélik a város közvilágítását. Hát b*zdmeg, van még bőr azon a rohadt cinikus pofátokon, hogy hülyére vesztek mindenkit. Börtönben rohadtok meg szarháziak!
verőce21
@F_Viktor: (12:37) Pontosan erről van szó! - " ... a LED lámpatesteket általában nem megfelelő a régiek helyére felszerelni."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.