Ha a töketlenségetek, vacakolásaitok és alkuképtelenségetek miatt újra Orbán tart diadalünnepet, ne járuljatok elé, hogy mosolyogva gratuláljatok neki a „győzelemhez”! Üljetek le egy zugban, és hallgassatok Ady-ra: „Sírni, sírni, sírni!” ha találkoztok, adjatok egymásnak egy-egy maflást, és a parlament munkálkodásának első napjától az utolsóig szégyelljétek magatokat!

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Humoristának is nagyon jó, de pulicistának is kiváló!
Nagyon jó írás!
Yoda69
@koszpeko: Annyit azert hozzatennek, mint ahogy Nagy-Bando is irta, meg van nehany nap. Es a remeny hal meg utoljara. Csodakban en sem hiszek, de az emberek belato jozansagaban igen.

Szerintem az ertelmes tobbseg mara mar tudja, hogy hogyan szavazzon.
1. Az egyeni jelolt eseteben a leg eselyesebb ellenzeki vagy fuggetlen jeloltre. Ennek utana lehet nezni, hogy melyik korzetben ki a befuto.
2. Listan pedig a neki leg szimpatikusabbra, de csak akkor ha tuti 5% folott varhato az eredmeny. Maskulonben elveszik a szavazat. Peldaul barmennyire is szimpi valakinek a 2farku kutya, sajna a ra adott szavazatok a fideSSt erositik.
3. Es meg egy utolso, mindenki vigyen magaval akit csak tud szavazni vasarnap.
Emlekezz: Ha 60% felett van a resztvetel, nincs a fideSSnek 2/3-a, ha 70% felett van, akkor a fideSS kissebbsegbe kerul, es ha a buvos 80%-ot sikerulne elerni (ilyen meg nem volt rovidke demokraciankban), akkor az ellenzeknek 2/3-a lesz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.