Az elmúlt hetekben sorra kerültek elő hírek a Fidesz vezető politikusaihoz kapcsolódó korrupciós ügyekről. Ezekről először legtöbbször a Simicska Lajos tulajdonában álló Magyar Nemzet írt. Ilyen ügy volt például Kósa Lajos és a rejtélyes csengeri örökség, Szabó Zsolt államtitkár és a belize-i számla, a gyémántügy, ami miatt állítólag az FBI is nyomoz. Ön mit gondol, …

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cikicakk55
@Sámannus: Tudod csak az a baj,hogy mi nem tudjuk papírral igazolni,Simicskának meg vannak róla hívatalos dokumentumai. Hiába mondjuk mi 5 millióan,hogy Orbán ellopta az életünket, a gyerekeink,unokáink jövőjét,nem hisznek nekünk,ám Simicska egyedül többet ér mint mi 5 millióan. Igazán örülnék neki,ha most az egyszer a nép érdekét többre tartaná a sajátjánál. Ígérjenek neki Büntetlenséget ha minden adatot át ad a leendő rendőrségnek.Nem a mostaninak,mert azt Polt úgy bedarálja mint a sicc. Annyit igazán megér ennek az országgnak,bár Ő is rendesen benne van,hogy orbán ennyire elszállt magától,de úgy látszik volt az a pont,ahol már Simicska gyomra sem vette be a sok mocskot.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
advocat
Jó ez így. Lopjanak, csaljanak, de Viktor a király. És egy királyért az életünket is!(?)
Csizmás Kond
" Az elmúlt hetekben sorra kerültek elő hírek a Fidesz vezető politikusaihoz kapcsolódó korrupciós ügyekről "
...ezeket nevezik atombombának ?...ezek még petárdának is kicsik...
JAJMÁR
@Csizmás Kond: Csak "kicsomagoltak" néhány cuccost, de akinek jó a látása, eddig is látta! Aki meg szereti a hályogot, az viselje!Én nem győzködlek, majd meggyőz az élet, előbb vagy utóbb!
Zeta
Eddig sem volt! Egy atombomba mindent elseper. Itt csak galambvadászat van!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.