Baleseteket okoz Kecskeméten a gyenge közvilágítás, olyannyira, hogy a helyi sofőrök nem győznek panaszkodni az ügyben. Nem elég, hogy az itteni lámpacsere-programra is a szervezett bűnözés árnyéka vetül, a végeredmény kifejezetten balesetveszélyes és lényegében az történt, ami a fideszesek körében amúgy is gyakori: rohadt sok pénzt fizettek a helyiek a semmiért. Kulcsfontosságú az, hogy

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
a 2 millió birka meg lelkesen béget! =))
Rumcájsz 2
Elég volt már ebből a bűnöző bandából!

Ezek azok, akiket végleg le kell váltanunk április 8-án. Fontos, hogy saját választókerületünkben a legesélyesebb ellenzék jelöltre, még országos listán a nekünk legszimpatikusabb pártra adjuk le voksunkat és vigyük el minél több ismerősünket szavazni, hiszen nagy részvételnél biztosra vehető a kormányváltás.

A helyzet az, hogy nekünk most ez az egyetlen és utolsó lehetőségünk, hogy megváljunk ettől a bandától. Nagyon fontos tehát, hogy tudomásul vegyük, hogy ez a helyzet valójában csak egyre és egyre rosszabb lesz. Kulcsfontosságú az, hogy megértsük, ezek az emberek teljesen ki fogják zsákmányolni véglegesen az országot. Nem szabad hagynunk! Aprilis 8-án van az utolsó esélyünk, hogy ennek véget vessünk. Szavazásra fel!
papa.49
,,Mi lett az eredménye,, a nagy semmi !!!
relatív
Ha a gyenge közvilágítás balesetek okozója, akkor büntető (!) feljelentést kötelező tenni.

Erre nem kell várni egy rendszerváltást, manapság IS büntethető !
Pálinkafőző Rézüst
@relatív: igen, de polt efftás a főügyész... Oszt jónapot... :((
relatív
@Pálinkafőző Rézüst: Van az a sziszifuszi törekvés - naponta, sorozatban történő feljelentéssel - ami kikezdi ennek a jogtalan gyakorlatnak IS az idegeit.

Sajnos úgy tűnik a feljelentések sorozatát egy jogtalan elutasítás IS meggátolhatja, így a regnálónak idegeskedés nélkül IS lehetősége van a tényeket semmibe venni...

Ha a feljelentések elárasztanák - erre van ok dögivel - őket csak tennének valamit, míg jelenleg ( mintegy 8 éve ) csak hümmögnek, és verik a mellüket !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.