Árokfalnak hajtott egy autós Győrság közelében vasárnap este, az ütközéstől a kocsi megpördült, a sofőr kizuhant a járműből.

A 8222-es számú úton közlekedett egy személyautó sofőrje Győrság-Halomalja felől Győr irányába április 1-én 20 óra 28 perckor – olvasható a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

Árokfalnak csapódott, majd kizuhant a kocsiból a sofőr Győrságnál

Fotó: police.hu

Az autó egy enyhén balra ívelő kanyarban – eddig tisztázatlan okok és körülmények miatt – áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba. A sofőr az autóját jobbra kormányozta, ettől a gépkocsi jobbra sodródott, majd a füves vízelvezető árok falának ütközött.

A jármű pörögni kezdett, az autót vezető férfi a kocsiból kiesett és az úttestre zuhant, míg a gépjármű a feje tetejére borulva állt meg. A balesetben a férfi 8 napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett. Az eset körülményeit a Győri Rendőrkapitányság vizsgálja.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
A kocsit elnézve szerencséje volt hogy nem volt bekötve!!!Ha bennmarad ,kilapul...no most akkor várom a biztonsági öv fanok hozzászólásait!!!Félreértés ne essék,van amikor az öv ment meg,de ne államilag szabályozzák hogy használom vagy sem!!!
advocat
Pálinkás Pál! Azért a gyógykezelést mi is fizetjük. A sok marha még a Forma 1-ben is beköti magát. És igaz. 10000 esetből esetleg 1-szer az öv nem előnyös. Tudod, járok bíróságra. Volt olyan vádirat is, amikor "anyuka, ne kösse be magát!". Csak pár száz méterre megyünk. Oszt jött egy autó. Oldalról. Az anyuka fején egy centi széles 6 centi mély vágás lett. Beütötte a kieső első szélvédő lemezébe. Bele is halt! És még sorolhatnám. És van még néhány eset. Előbb tanulmányozzad a dolgot, utána szólalj meg! És egy jobb mai autóban így nem sérülhetne meg. Szerintem, de ez meg a gépjármű szakértő dolga.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.