Mindenki tudja, hogy Európában nyugatabbra többet lehet keresni, de amikor pontosan be szeretnénk lőni, hogy mennyivel, nehézségekbe ütközünk. Persze sorba lehet rakni az országokat, hogy hol mennyi az átlagkereset vagy a medián nettó jövedelem egyszerűen euróban vagy a vásárlóerővel kiigazítva. Mondjuk így: Új módon ábrázoljuk az európai jövedelemkülönbségeket. A környékbeli országok maguk mögött hagyták Magyarországot, de az összeomló Görögországra majdnem sikerült felzárkózni.

Forrás: g7.24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Európa alján? nem, ez már a Balkán alja! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
"...Európában nincs még egy ország, amit olyan mértékben sikerült az elmúlt 30 évben kirabolni, hogy az meghaladja a 2010-es államadósságának két és félszeresét. "
"Magyarországról a nyolcvanas évek óta 242 milliárd dollárnyi magántőkét menekítettek ki a világ különböző adóparadicsomaiba, ..."
"A megdöbbentő adatok arra utalnak, hogy az elmúlt 30 év sorozatos külföldi hitelfelvételei és megszorításai jórészt értelmetlenül történtek."
"Ebből a szempontból új megvilágításba kerülhet a magyar adósságválság: valóban nem lett volna szükség IMF-re és uniós mentőövre – de Bokros-, Gyurcsány- és Orbán-csomagra sem –, ha a politikai elit az elmúlt 20-25 évben hatékonyan fellép az országkárosító jelenséggel szemben, nem pedig lepaktál vele és teljes mellszélességgel kiszolgálja azt. "
hirarena.com/a-teljes-allamadossag-ket-es-felszereset-tuntettek-el_626

Újra és újra beszavazzuk azokat, akik ezt tették az országgal?
Hogy is énekelte Zorán már évtizedekkel ezelőtt? "Langyos a sör, de nekünk így is jó"
karma1
Latom, valaki elovette megint a kedvenc idezetet...:o)))
Ami talan meg igaz is lehetne, ha ez lenne a legfontosabb,... De nem az,... Mar NEM Gyurcsany Ferenc a miniszterelnok, 9 eve,...
Valoban, MINDENKIT meg kell buntetni, aki lopott...

9 eve ezen dolgozik orban - nem az orszag fellenditesen, mert azt pont leszarja -, es egy lepkefingnyi korrupciot, ellopott penzt, torvenytelenul felvett FILLERT nem tud rabizonyitani Gyurcsanyra orban...
Pedig az egesz (i)gazsagszolgaltato rendszere ezen dolgozik, rakosista, AVO-s modszerekkel, koncepcios perekkel...

Talan inkabb arra kellene fokuszalni, hogy MOST mi van, MOST hol tartunk, es ennek a megszuntetese erdekeben mit kell tennunk...
papa.49
Még egy ehhez adalék azt se feledjük mikor is léptünk be az Unióba 2004. ben előtte csak kicsi pénzt kaptunk, utána jött már a zsozsó, ki is volt aki megakadályozta a 2005-és 2010 között a 2/3 törvények megszavazását, ne kutakodjatok a fütyisz mikor nyíltan kijelentették NEM SZAVAZNAK MEG SEMMIT !!! 2010 után meg elkezdődött a ,,szabadrablás,, korszaka, 2014 után meg ,,folytatjuk,, hát például ezért is állunk ott, és úgy ahogy állunk !!!
Nessy
A statisztika adatok a 2010 - 2016 közötti időszakot ölelik fel.
Siralmas! Viszont az agymosott birkáknak ez magas, mint majomnak a zongora! Nekik magyarázhatsz alsó - felső decilisekről, erről csak a pálinkás pohár jut eszükbe!
karma1
@papa.49: Ami 2010 elott lehetett valamelyes korrupcio, afa-csalas, az olyasmi lehetett aranyaiban, mint a szomszed cseresznyefajarol lelopni egy marek cseresznyet, mig orbanekkiramoltak az egesz orszagot. mert ezek az aranyok. Nem is volt akkoriban mibol lopni, nem volt ra meg lehetoseg sem, nem voltak ekkora volumenu palyazatok, es akarki akarmit mond, GYurcsany akkor sem lopott.
Azert vallalta csak a felelosseget az oszodi beszedben, mert o az mszp-rol, az altala vezetett part dolgairol beszelt, amitol rendesen meg is csomorlott. Ezert is hagyta ott oket, foleg a kiszivarogtatas utan.
papa.49
@karma1: Nem való ő politikusnak jó gazdasági szakember, de ez nem megy neki !!!
Amit a Rózsa Flores leírt a halála előtt az lehet az igazság, a Gyurcsány abban hibázott óriásit akkor le kellett volna mondania a csutigörényék meg megszívták volna a fütyit a 2008-2009 világválságkor, igaz az ország is fejre állt volna, de viszont a kutya nem választotta volna meg a fütyiszt 2010. ben az is biztos !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.