A Fidesz mindent megtesz a győzelem érdekében, kampányán azért egyre inkább érzékelhető a vereségtől való félelem. A Fidesz igyekszik mindent megtenni a győzelem érdekében – a választási rendszer számára kedvező kialakításával és a média többségének ellenőrzésével –, Orbánék kampányán így is egyre inkább érzékelhető a vereségtől való félelem. Kifejtik, hogy bár kevesen hisznek abban, hogy a Fidesz elbukja a választást, az ellenzék taktikai szavazásra buzdítja a szavazóit, hogy ezzel gyengítsék a kormányon lévő párt eredményét. A Fidesz azért sem tekint lehetőségként a vereségre, mivel a botrányok fényében többükre – a kormányfőre és környezetére is – börtönbüntetés várhat, írja a szerző.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Orbánéknak a börtönben a helye és nem a választásokon!
csipetke
Rendesen tele van a liberójuk,az érezhető...Akiben van egy kis igazságérzet,az nem szavaz rájuk,mert amit ebben az országban műveltek,az szégyenletes,leginkább ránknézve,hogy tűrtük,és nem zavartuk őket világgá idejében...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.