Az április 8-i magyarországi választásnak továbbra is a kormánypárt a legnagyobb esélyese, a kampány azonban „meglepően feszült és küzdelmes” volt, s az utóbbi hetek fejleményei miatt az ellenzéki oldalon egyre többen bíznak abban, hogy a Fidesz legalábbis meggyengíthető - írta hétfőn a Politico. A brüsszeli hírportál arról számolt be, hogy a kampányt kémkedési vádak, álhírek, kiszivárogtatások és korrupciós botrányok tarkítják, a kormányzati támadások fő célpontja pedig továbbra is Soros György magyar-amerikai üzletember.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
„A Fidesz számára a vereség nem opció. A sorozatos botrányok miatt ebben az esetben Orbán több szövetségese, de talán ő maga is hosszú időre börtönbe kerülhet” - hangzik a cikk."
kissé felnőttem
rosszul értettem kerülhet ? konkrétabban nem? kerül ?hát hol élünk azt hittem jog ? állam ? avagy játék a szavakkal? én 1 % ért is már sitten lennék basszus pedig se nem loptam se nem csaltam csak elmondom amit gon dol tamm tamm.
Sámannus
@simmering73: Minyimum jár neki egy vályog putri, és szabad, pléhes kereskedés valahol Sziomgapurban

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.