Nagyon régen, talán van már 5-6 éve is, hogy írtam a diktatúrák kialakulásáról, természetükről, arról, hogy miképpen változnak az ellenségképek és hogyan jutunk el addig a pontig, amikor már teljesen nyíltan fordul szembe a diktatúra a saját népével. Gondoltam, szólok most, a választások előtt, hogy készüljön fel mindenki arra, hogy abban az esetben, amennyiben győz a Fidesz április 8-án, akkor a törökországihoz hasonló folyamatok fognak lezajlani. Teljesen világosan látszott és látszik is, hogy Orbán milyen gyakorlatot követ több mint 4 éve, és most eljutottunk oda, hogy megtanulták alkalmazni. Elárulom, hogy nem a „migránsok” távoltartása a cél, még csak nem is Sorosé, hanem a civil ellenzék teljes felszámolása, eltakarítása, a diktatúra megszilárdítása. 2002-ben Mikolának volt egy mondata, amelynek jelentős szerepe volt a Fidesz bukásában – akkor. Ez a határon túli magyaroknak adott szavazójogról, illetve állampolgárságról szólt, hogy amennyiben ezt sikerül megoldani, akkor 40...

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
A civil, kritikus kontroll teljes felszámolása a cél, senkiben ne legyen kétség, a Geci erdogáni brutalitásba fog áétmenni, hisz mindig tanul a nagy biktákból, amit 2002-oig nem tudott befejezni és annak tulajdonítjas a biktát, azt azóta befejezte, lásd a sajtó felvásárlása, vagy tönkre tétele!
Azzal is tisztában van, hogy az unó malmai lassan őrölnek, de amúgy is köp az uniós bírálatokra!

Ergo: minden eszközzel meg kell gátolni, hogy tovább uralkodjon az elmebeteg és csicska társulata!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mirabilis
Én reménykedem, hogy az orbán kormánynak bukta lesz április 8-án
Rockxy
Akkor majd itt sem lehet vélemény nyilvánítani.
Több időnk lesz magunkra.
Totál jó lesz. :)
Perwool
Diktatúra nincs ellenség nélkül.(Norvégok,Soros, ENSZ...)
Ha elfelejtjük a történelmet, arra vagyunk ítélve, hogy megismételjük.
advocat
Az utóbbi több, mint 500 évben, mindig jól megválogattuk a szövetségeseinket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok