Nagyjából kétezer fizetett ember dolgozik most Magyarországon azon, hogy az előttünk álló választások során meg tudják buktatni a kormányt. Információkkal, jelentésekkel, elemzésekkel rendelkezünk, így névre szólóan is tudjuk, hogy kicsodák dolgoznak Magyarország bevándorló országgá alakításán – ezt nyilatkozta nagypénteken a magyar miniszterelnök az állami rádióban. Orbán Viktor tehát tudni véli, hogy kik azok, akik a kormány megbuktatásán dolgoznak. Név szerint. Akkor próbáljuk pontokba szedni azt, amit erről gondolunk, hogy a leegyszerűsített politikai vitában is könnyen lehessen érteni. 1. A kormány megbuktatása közel nyolcmillió, állandó magyar lakcímmel rendelkező állampolgár és mintegy 400 ezer, szavazási szándékát előre jelző magyar kettős állampolgár joga és szabad döntése. Április 8-án minden polgár eldönti, akar-e szavazni, és ha igen, győzelmet vagy bukást kíván-e Orbánnak. 2. Orbán akár tudhatja is azok nevét, akik kormányt buktathatnak, ha épp úgy tartja...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ibn Said
@karma1: Ő nem akarni lenni nagyvezír! Beszélni vele személyes, akar Ő mást!
Ismer nem régről, beszélni vele személyes, nem olyan mint TV.
Kevesen lenni akik elfogadni Őt nagyvezírnek!!!
karma1
@ibn Said: En nagyon benne lenni abban a kevesben...:o))) En varni meg mindig a nagy bomba tole, annak viszont tiszta szivbol orulni, hogy Neked sikerul Vele szemelyesen beszelni...:o)) Keves olyan becsuletes ember lenni ma, mint O,... (Es ezek szerint Te lenni hasonlo, mivel O korulotte lenni csak tiszta, segitokesz emberek... En is ismer jopar ezek kozul...:o))))
En tudni, hogy O nem akar az lenni, de nagyon jo lenne, ha az O esze lenne a mervado, nem a graz-i felpumpalte...:o)))
karma1
@ibn Said: Ja, es sajnos sokan megvadolni Ot azzal, hogy igenis O akar lenni ME ! Ez lenni oriasi hazugossag...

Koszonom, Allah meg a kapa fog kiserni utamon, Neked viszont novesszen minden kedvezot nagyra Allah, Sais effendi...:o)))
emerencia
@quadrocopter: Az idén vicces birka alakú sóskalácsot sütöttem húsvétra a kötözött füstölt lapocka mellé mellé. (Ez volt nálunk a sonka.)

Ma reggel fogjuk megenni a fejét reggelre.

Ezzel vége a birkaságnak és nagyon remélem, hogy ez a nóta ezután már csak emlék és tanulság marad az orbáni illiberális rossz időkről:
www.youtube.com/watch?v=htSH8misFn4

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.