A lap szerint a miniszterelnök biztos befutó a választásokon a bevándorlásellenes propagandának köszönhetően. A brit lapnak a magyar választási kampánnyal foglalkozó cikke az egyik legabszurdabb epizóddal indít: az albérletet kereső dzsihádisták postaládákba bedobott szórólapjával, amelyről kiderült, hogy olcsó, a muszlimellenességre játszó propagandatrükk. A lap szerint ugyanis pont a bevándorlásellenesség erősette meg Orbán Viktor pozícióját – és ez tette az európai szélsőjobboldal ikonjává. Ennek viszont egy hisztériához közeli közhangulat az ára – írja a lap, amely megszólítja Szél Bernadettet, aki szerint Orbán legnagyobb álma, hogy a migrációs válság soha ne érjen véget, ez táplálja ugyanis a kampányát.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A párt központi napilapja is elolvasta a cikket:

Azt írja az újság

na jó csak a párt központi napilapja, ami azért sajnos megszokott

A derék portál nagyon kiakadt – pontosabban elolvasta a propaganda társai felháborodását – a The Times tegnap előtti írásán „Immigration smears make Hungary’s Viktor Orban a shoo-in
Orban marches on with a ‘manifesto of hate’ as bickering splits opposition parties”.
Csak nemes egyszerűséggel arról ír, hogy „A „szokásos” lejárató cikket igyekezett megírni Orbán Viktorról a The Times, amely a közelgő választások kapcsán foglalkozott a magyar miniszterelnökkel. ”
Nos mindez akár a magánügyük is lehetne, ha nem azzal propagandáznának, hogy szerintük „Ám a cikket egyáltalán nem úgy fogadta nagyon sok olvasó, ahogy azt a szerkesztők tervezték”, sőt „Az oldalon ugyanis hatalmas számban tűntek fel a magyar miniszterelnököt védelmükbe vevő kommentek”!
A dolog úgy áll, hogy összesen, azaz pro és contra 59 azaz ötvenkilenc hozzászólás van! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.