De Gyurcsány Ferenc se tudja, Putyin mivel tartja sakkban Orbánt. A DK elnöke csak akkor lesz frakcióvezető, ha ellenzékbe kerül. Ha kormányra kerül, sok fideszes juthat börtönbe, és küzdeni fog a határon túliak választójogának megvonásáért. A Jobbikkal egy közös, ideiglenes kormányt tudna támogatni. Interjú.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Bár nem szeretem Fletót...de az egyetlen aki nyiltan kimondja hogy megszüntetné ezt a képtelen helyzetet,hogy nem itt élő herék szavazhassanak a sorsunkról...Én még az állampolgárságot is elvenném tőlük,főleg azoktól akik négy éve már idepofátlankodtak a pénzért vett szavazataikkal!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
@Pálinkás Pál: A '70-es, '80-as években, családi-rokoni szálak révén, rengeteget jártunk ki az akkor még, Jugoszláviába. És néztünk, mint a moziban, hogy milyen cuccaik, életszinvonaluk és egyéb lehetőségeik vannak, a hazaihoz képest.
Érthetetlen módon, de akkoriban, (meglepő), de valahogy az istennek se kepeckedtek azért, hogy ők mindenáron ""igazmagyar állampolgárok"" lehessenek. Erre a nagymagyarságukra egyre inkább csak a dél-szláv háború utáni idő kezdte őket rávenni. Amihez mára a számukra, tisztán szavazatvásárlási célra adott, számolatlan pénz osztogatása adja napjaink inspirációját.
Persze, én is tudom, hogy ott is csak egy réteg jött rá, hogy hirtelen magyarrá lett, de a pénzt azok kaszálják le. A zömének ma is több az esze (tapasztalatból tudom), de ez is olyan, mint a kosár v. egy rohadt alma effektus.
És erdélyi , ukrán és hasonló potyásaink pénze még szóba se került. Amire itt benn is szükség lenne. Talán még nagyobb is.
Béla333
"Mi 61 helyen léptünk vissza, ez messze a legtöbb az ellenzéki oldalon."

Ez egy oltári nagy hazugság, ugyanis az MSZP-DK külön megállapodás az egyéni körzetekben nem a teljes ellenzékkel kötött megállapodás. Csak a 2 párt közötti.
Ugyanígy az MSZP és a Párbeszéd között kötött megállapodás, hogy a Párbeszéd indít vagy 2 saját jelöltet, az sem egy teljeskörű ellenzéki megállapodás.
Nem is mondja azt Karácsony, hogy a Párbeszéd vagy 103 helyen (vagy mennyi?) visszaléptette a jelöltjeit!
Csak mert már unalmas ezt a hazugságot hallgatni állandóan, hogy a DK léptette vissza a legtöbb helyen a jelöltjét! Igen! Az MSZP javára! Nem az ellenzék javára!
Pálinkás Pál
@Béla333: Mutass egy helyet nyomi ahol ti visszaléptetek,!! Dumálsz itt különalkuról...de legalább alkudni tudtak ,nem úgy mint a hányás alakulatod!!!
Béla333
@Pálinkás Pál: 13.57
3 helyen lépett vissza az LMP!
Nyomi? Az vajon mi, te DK-s barom?
Pálinkás Pál
@Béla333: a nyomi az te vagy [email protected] a gyengeelméjű lmp-sek...mellesleg nem olvasom sehol azt a három helyet!!
1magyar
és a muszlim bevándorlókról nem beszél, ígér???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.