A 2006-os eseményekről egy szemtanú szemszögéből, aki, állítása szerint az akkori ellenzék finanszírozásában is részt vállalt. A kábítószer-kereskedelemből származó profitjukkal pénzelték az akkori Fidesz kormányellenes szervezkedését. Interjú Yugovich Róberttel.   Yugovich Róbert kábítószer-kereskedői karrierje 2005-ben kezdett összeomlani, amikor belső vita miatt a hollandiai bűnszervezetéből távoznia kellett. A viszály tárgya az volt, hogy az extasy mellett …

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@bencemacska: Bocsi, de ez bexaras! Egy ilyen sulyu bunozonek ekkora tisztessege van Strassbourg elott? Mondjuk a 10 000 euro kb. kethavi fizetes, ami nem potolhatja a leult eveket, de talan elobb-utobb igy is leultettek volna - vagy lelotte volna oket az irani titkosszolgalat, mert belekopot az irani-holland nagybizniszbe...
Ehhez mi tul kicsik vagyunk, ... Szerintem errol (is) tudhatott Simics, - lehet, hogy ezert nem jon ki megse az oriasi atombombajaval? (Mert nem tud kivel elozetesen vadalkut kotni?)
bencemacska
@karma1: ma, 14:46
Nagyon sötét ez...
Én úgy értettem, hogy azért kapta M. o. a büntetést, mert "törvénysértően" vették ki a tanúvédelmi programból! Nem a börtönbüntetésért. És új személyazonosságot kell kapnia!
És ez még 2012-ben volt!
Ezek szerint ő rávallott a kábítószeres maffiára, amiért védelem illette volna meg.
Innen valahogy kezd hasonlítani az ügy a "gyémántfutárhoz". Vele csak telefon interjút csinált Amerikából a Hír TV!
bencemacska
@karma1: Folytatás:
"A Robert Yugovich álnéven publikáló író Vajdaságban született, nemzetisége magyar. Hosszú időn át a holland alvilág egyik meghatározó szereplője volt, majd amikor veszélybe került a családja és a saját élete is, kilépett a ,,szervezet’’-ből. Íratlan szabály, hogy a maffiából kiválni kétféleképpen lehet: koporsóban, vagy úgy, hogy a hatóságokkal együttműködve feladja magát az ember. A pentito, azaz bűnbánó maffiózó 2007-ben adta fel magát a magyar hatóságoknak. Harmadfokon összesen — annak ellenére is, hogy együttműködött a rendőrséggel, mely több ügyet az ő segítségével oldott meg — kilencévnyi fegyházbüntetést kapott, és bevették a tanúvédelmi programba. Jelenleg egy magyarországi börtönben tölti büntetését, legkorábban 2016-ban szabadulhat. Mint mondja: ,,bent’’ teljesen megváltozott. Nem érzi magát bűnözőnek, életének ezt a korszakát lezárta, már kizárólag a könyveinek és a családjának él."
Egyébként ebből a két cikkből lehet megállapítani az előzményeket:
hetnap.rs/cikk/A-fegyenciro-15326.html és
hetnap.rs/cikk/A-fegyenciro-(II)-15370.html.

A kilenc év börtön köti nálam össze a fradis bűnbánóval!!!
Mindig azt mondja gyilkosságért ült. PONT! Semmi több!?
karma1
@bencemacska: Meg a sajat vallomasa is... O allitotta, hogy o kereste meg a fradi B kozep hangado vezetojet, es csakis azert, hogy valami kozos balhet tudjanak egyutt csinalni.
Bunozonek szuletett, akkent folytatta, es most akkor miert is meltatlankodik?
bencemacska
@karma1: ma, 22:07
Szerintem az a probléma, hogy tanúvédelmet ígértek neki, mert ő önként jelentkezett a rendőrségen és teljes feltárást tett a holland maffiáról.
Amíg ő a börtönben volt, ezt valaki visszavonta. Őrá is veszélyes volt, de elsősorban a családjára! Képzeld el azokat a gyerekeket, akiknek mondani kellett valamit az iskolában, hogy miért nem úgy hívják ma, mint tegnap!
Strasbourgban döntöttek, hogy újra be kell vonni a tanúvédelembe. de M.o nem hajtotta végre, még ma sem!
Csak 6 éve. Meredek!
advocat
Azért ezt a titkot nem ez a jóember borította. Minden épeszű tudta, hogy ez így történt, mert másképp nem történhetett. (Csak javaslom egyes szemkilövetőknek, hogy tanulmányozzák át Boros Péter nyilatkozatát. Egy nagyon régi 168 Órában jelent meg. Talán kikereshető.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.