A kormány álltal létrehozott trafikmonopólium 2013-as kiosztása óta is gyarapodik a fideszes holdudvar évről évre, nem volt ez másképp a 2017 évben sem. 2013 óta mesés nyereséget hoz a trafikozás a fideszes kiválasztottaknak! Elképesztő nyereséget, mondhatni, extraprofitot hozott idén a trafikbiznisz, tehát nézzük a 2017 év legkiemelkedőbben gyarapodó fideszes vezetést és nézzük át egy-két cimbi gazdagodásának menetét. A cégekbe betett pénz 90 százalékos nyereséget fialt, tehát egy év alatt csaknem visszahozta a trafik azt a pénzt, amit a tulajdonos befektetett. Ennek a töredékéről sem mernek álmodni például az autóiparban, a bankoknál, az élelmiszer-feldolgozásnál – de egyetlen szektor sincs, amelyben ez a jövedelmezőség belátható távolságban lenne. A 2013-as újraosztásig a trafikok még 10-20 százalékos sajáttőke-arányos nyereséget produkáltak. A 2016-os évben 80 százalék, a 2014 és 2015 évekre 66 százalékos míg a 2017 év végéig 81 és 89 százalékos a nyereség. A legszebb...

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
A lényeg:

"Egyébként ezen pénzértékek nincsenek a vagyonnyilatkozatokban feltüntetve, amit meg is lehet nézni, mert ugye publikusak számunkra. Szóval akkor annyit mondanék még hogy lehet gondolkozni emberek hogy meddig hagyjuk ezt az örületes fideszes lopássorozatot? Mert szerintem nem kéne már hagynunk, minél hamarabb elkell zavarni őket az ország éléről és a bukásuk után elszámoltatás és teljes vagyonelkobzással börtönbe kell zárni az egész fideszes tolvaj bandát!"

Még kéne nekik 4 év? Kötelet nekik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.