Az ünnepek alatt több délvidéki magyar kettős állampolgár is megkereste a delhir.info hírportált, hogy a délvidéki VMSZ fizetett aktivistái igen gyanús módon bánnak a levélszavazatokkal. Mint ismeretes, a Vajdasági Magyar Szövetség (VMSZ) korábban bejelentette, hogy aktivistái járják majd Délvidéket, és segédkeznek az adatok kitöltésében, a szavazásban, valamint a levélszavazatokat is begyűjtik. Mivel a VMSZ nyíltan …

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
peterkelemen
Erről beszélünk már mióta. Magyarországon nem lesznek szabad és tiszta választások. Orbánék tömeges csalásokra építették fel az új választási rendszert, amiben a győzelmük nem kétséges. Akárcsak Putyin illiberális államában dettó ugyanaz. Orbánt amúgy sem elég leváltani meg kell dönteni az aljas és velejéig romlott rendszerével együtt ehhez pedig a népnek joga van.
quadrocopter
Több, mint valószínű, hogy inden aljasságot végigpróbálnak,ha bukta van, akkor örökre bukta van a hordánban és ettől, retteg a Geci!
Mézike
Lesz ez még úgyabb is itthon a finisben 8-án.
GeoCravker
Valamint állítólag 1000+ € -t fizettek a frissen megtalált magyarságért, ha vki gyors tempoban magyar állampolgárrás avanzsált

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.