Alig pár órát élt, ráadásul nagyon viharos volt a baloldali ellenzéki együttműködés lehetősége. De nyilván lesz még folytatása.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Pedig a mi Belank rettenetesen vehemensen allitotta, hogy az LMP vegig nyitott volt - a legelejetol - az osszefogasra!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
Gyerekek, akkor ezt jövő hét keddig egyeztessétek már le, ki kinek a javára lép vissza!
Sámannus
@verőce21: Fostos orbányi fél a lavinától.
Béla333
Komolytalan MSZP ajánlatot ki kell vágni a francba és nem is szabat velük még tárgyalni sem!
Ez az ajánlat azt mutatja, hogy az MSZP-nek csak a saját képviselői száma a fontos, nem az ország sorsa!
Manhattan
@karma1: Hadházy Ákos
Írásban is megerősítem: amennyiben addig nem lesz országosan megàllapodás az ellenzéki pártok között, péntek délután hajlandó vagyok egyoldalúan visszalépni Szekszárdon az egyéni jelöltségtől. A tegnapi napon egészen estig azt hittem, hogy jó esély van értelmes technikai együttműködésre az egyik ellenzéki párttal. Az Mszp azonban este egy egészen bizarr, iirreális, inkorrekt és érthetetlen , improvizált "ajànlatot " adott. Gyakorlatilag felrúgta az asztalt. Estig Úgy látszott, ha széleskörű megegyezésben nem is érdekeltek, hajlandóak megegyezni bizonyos körzetekben. Ehelyett mást választottak. Az ajánlat egy szimpla kommunikációs trükk, amivel a választókat arról akarják győzködni, hogy az Lmp együttműködesre képtelen és nem elkötelezett a kormányváltàsban. Ezt az elnökségi határozatukat mintha a Fidesz írta volna, hogy biztosan ne legyen együttműködés (mint ahogyan azt az érthetetlen dolgot is, hogy Harangozó Tamás, az egyik legaktívabb , és amúgy nem konpromittálódott mszp-s politikus csak a 16. a listájukon). Visszautasítom, hogy az Lmp ne törekedne megegyezésre ellenzéki pártokkal és továbbra is remélem, hogy lesznek ilyenek. Nem rajtunk múiik. És bár tartok attól, hogy az Mszp ezzel egyszerűen visszaél, az Lmp elkötelezettségének bizonyítékául megismétlem: amennyiben péntek délutánig nem lesz értelmezhető országos megegyezés legalább valamelyik ellenzéki oldallal, én Szekszárdon kész vagyok egyoldalúan visszalépni
karma1
@Manhattan: Szegeny, hiaba becsuletes o, hogyha az MSZP piszkoskodik...Hadhazy egyenes gerinccel lephet le a politikai porondrol - neki van tisztesseges szakmaja, biztosan munkaja is lenne boven.
Ott kovettek el a hibat, hogy hagytak, hogy felulrol iranyitsak oket, es Szelike kiralykisasszonynak adjanak olyan poziciot, ami 5 szammal nagyobb , mint o...
Nem valo a miniszterelnokseg neki,...
kereső
@Manhattan: tudni lehet,hogy mely helyek ezek-ahol a visszalépést kérte az mszp?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.