Ennyivel támogatták a látványsportokat a nyereséges vállalkozások társasági adójukból. A látványcsapatsportok közül csak a labdarúgás 228 milliárd forinthoz jutott Orbán Viktor kormányzása alatt a taóból. A miniszterelnök házi csapatának, a Felcsútnak minden korábbinál jobb éve volt tavaly: 3,6 milliárd forintot szedett be vállalkozásoktól. Mérlegen az őrült összegű sporttámogatási rendszer. Egy éve ilyenkor 415 milliárd forintra rúgott az a bevétel, amelyről az állam lemondott a látványcsapatsportok javára. A 24.hu most újra kikérte a sportszövetségek adatait. Ezekből az látszik: a tao-rendszer 2011-es bevezetése óta már 521,8 milliárd forintot utaltak a nyereséges cégek a költségvetés helyett a sportklubok és szövetségek számlájára. Az összeg 80 százaléka (416 milliárd forint) az egyesületeket gazdagította, míg a szövetségek 105,8 milliárdnak örülhettek. Az alábbi ábrán is látszik, hogy az utóbbi két évben a korábbinál is több, átlagosan 100 milliárd forint érkezett be a...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Orulet! Ennyi penzbol rendbe lehetett volna hozni az egeszsegugyet es az oktatast!
Sok bune van orbannak, ez az elsok kozott van...:o(((
karma1
Orulet! Ennyi penzbol rendbe lehetett volna hozni az egeszsegugyet es az oktatast!
Sok bune van orbannak, ez az elsok kozott van...:o(((
Sámannus
Ez nem lehetett a szívügye, csak így zsebelték be a pénzt a gazemberek.
Az ország valóban jól élhetne, ha ez a szarházi elhúzna a genyes πcsába.
Borsodi
@Sámannus: Ettől ha most nem szabadulunk meg soha többé nem tudunk kiszolgáltatottá válunk
a saját országunkban.Belőlünk csinálnak menekülteket.
Sámannus
@Borsodi: Má az ukrán maffia többet bezsebel mint a magyar kormány. Az "államosításoknak" hála, lenyúlják az állami bevételeket.
Akkor arról nem is beszélünk, hogy az ukrán maffia intézi a keleti választási kampányt, lenyúlja a dohány bevételeket, repülőjáratot indít migránsokat szállít ide.
Orbán meg hallgat mint a ki beszart.
kereső
@karma1: és ez mindazok bűne!IS, akik megszavaták az országgyűlésben a TAO tv.ilyen irányú módositását.Bűnrészesek mind-pártra ,felekezetre tekintet nélkül.
namihami
Meg is lett az eredménye. Egyetlen csapat se mer indulni abban a kupában, amiben mi vagyunk. Hogy mi sehol nem vagyunk? Akkor ezért lehet...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.