Lázár János miniszter szerint sem ő, sem a fideszesek nem hibátlanok, ám ő még mindig jobb választás saját maga szerint, mint más a politikai palettáról.

Mi, fideszesek nem vagyunk hibátlanok, soha nem is állítottunk ilyet. Én sem vagyok hibátlan, de azt ki merem jelenteni, hogy hatékonyabban képviselem a vásárhelyi emberek érdekeit, mint azok, akik a politikai paletta másik oldalán állnak

- állította Lázár János miniszter a promenad.hu-nak adott interjújában.

Lázár János vallomása: "mi, fideszesek nem vagyunk hibátlanok"

Fotó: MTI/Bruzák Noémi

A miniszter beszélt arról is, hogy csínján kell bánni a politikai tartalmakkal a közösségi oldalakon, mert hogy ezeket nem erre a célra hozták létre anno. Neki ugyanakkor a közösségi média eszköz, amivel minél több emberrel kapcsolatba tud kerülni és beszélgetni.

Lázár arról is beszélt, hogy szerinte Orbán Viktornál jobb miniszterelnöke nem volt még az országnak, és a kihívói közt sem akad jobb. Ha pedig az ellenzék közösen lépne kormányzásra, az ország kormányozhatatlanná válik – vélekedett a miniszter.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nem János, ti tökéletesek vagytok; Tökéletes példái a buta, műveletlen és arrogáns parasztsuttyóknak! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
emerencia
Azt, hogy nem hibátlanok eddig is tudtuk, tapasztaltuk. A hibák nagyságrendjével van a baj de nagyon. Emiatt menniük kell.
nezelodo
A hatékonyságot senki nem vonja kétségbe, a maffia csoportoknak éppen az ilyenfajta hatékonyság az összetartó ereje.Az EU pedig ennek a hatékonyságnak híján van, csak piszkálgatja a repedező tojáshéjat, ahelyett, hogy falhozcsapná.
namihami
A fideszesek, pont mint a kommunisták, más/különleges anyagból vannak gyúrva.
Mia baj? Hiszen igazat mondott és azon kevesek egyike, aki, persze véletlenül, de most igazat bírt mondani. Nem túl sűrűn fordul náluk elő.
RonaGyuri
Nem János, ti tökéletesek vagytok; Tökéletes példái a buta, műveletlen és arrogáns parasztsuttyóknak! =))
Yoda69
Tudjuk luzer. Es mindenki annyit er amennyit osszelopott. Aki pedig robotol mint egy igaslo, annak legalabb nincs ideje lopni.
Ismerjuk az axiomaidat. Ha ti loptok az bucsalatos bun. Az nem mas mint az adofizetok kozpenzenek sajat maganintezmenyeitekbe valo becsatornazasa. Igy keletkeznek a vadaszkastelyok, a disznohizlaldak, a Sved vadaszatok, a szalloda lancok es meg hosszan lehetne sorolni.
De egyvalamit elfelejtessz. A magyar ember nem hulye. Becsaphattatok oket eveken at, de nem hulyek. Es ezt most meg is fogjak mutatni.

MEG 5 NAP!
Eladott Ország
Szép öltönyt és vasalt inget húzni bárki tud, jó autót vezetni is, ezektől maga, Lázár úr még nem lesz úriember. Újvágású sem. Az úriemberség ugyanis más fogalom, mint amit maga, Lázár úr felfogni volna képes. Úriember például nem lop. Sem nagy, sem kis tételben, én már a maga látványos rablásait szemlélve is pontosan tudtam, hogy reménytelen eset, de ez a bőrszínnel való előállása így is meglepett. Azt hittem, Lázár úr, hogy maga egy jobb sorsra érdemes cigány.
A magyar reformok működnek. kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/05/prop.jpg
1magyar
Valóban, a stadionok sokat rontanak, de okosabbak mint az ellenzék. A gázt, villanyt eladni - hááát ahhoz nem kellet ész.
quadrocopter
Lézer! Nem az a gond, hogy nem vagytok hibátlanok, hanem az, hogy aljas, szemét, szutyok mocskos bűnöző vagytok mind, akik az emberektől nyúljátok le a semélyes gazdagodás uniós milliárdjait!
Rohadt féreg!
Desischado
Nem janó, ti bűnözők, rablók, paraziták vagytok, egy gennyes fekély az ország testén. Ez a nagy igazság.
Eladott Ország
Kübekháza üzenete Lázár Jánosnak. www.facebook.com/844708642325872/videos/1226015780861821/
Már sokadszor elképesztô, hogy ez a cinikus közpénztolvaj és rókaarcú hazudózó, ismét páros lábbal száll bele egy közösségbe, a szegények és a közmunkások után. Életében nem volt egy piaci alapokon termelô munkahelye, csak közpénzbôl élt, viszont bôven a bevételei feletti szinten. Hogy a családja, a strómanjai nevén van már "fél" Csongrád, budai villa a kiskorú gyermekén, csak extra hab a sütményen. És jó látni, hogy erre a gúnyos, lekezelô, hazug vádaskodásra egy elegáns, európai válasz érkezett. Mivel "Egy bizonyos szint felett nem sûllyedünk egy bizonyos szint alá." Esterházy Péter
nyanya001
Nem hát.
Ti tolvaj hazug gazemberek vagytok.
Pont.
kissé felnőttem
a többitől akkor milyen jogon várnátok el, kulturáltan nem is tudtok az ellenzékhez szólni csak mocskolódva, hát akkor hol a politikai kultura, a ti kulturátok? csak a mentelmi jog ? más nem érdekel? mert amőgé lehet bujni ? ez etikátlan, a szigoritástól meg ha fostok ? ki lehet ám lépni a parlamentből, kár hogy kötelező tagságként élitek meg bárkit le lehessen mondatni a szavazói tőbbség visszavonhatná a megbizást, ne apáról fiura szálljon mert ez lenne szimpatikus lassan ? még mit ne?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.